Overslaan naar inhoud

Samen bouwen aan een leuke wereld

 Bij Bröder werken we als een hechte familie, waar vertrouwen en samenwerking centraal staan. Met een sterke visie op maatschappelijke vooruitgang geven we jong talent de kans om te groeien, innoveren en bij te dragen aan duurzame oplossingen.

Wie zijn we eigenlijk?  


Bröder is een adviesbureau dat werkt als een hechte familie met een energieke spirit. We combineren ervaring met een frisse blik om complexe sociale vraagstukken voor gemeenten op te lossen. Onze focus ligt op beleidsadvies, onderzoek en data-analyse, waarbij jong talent centraal staat. We geloven in het opbouwen van een duurzame toekomst en we zien onszelf als een springplank voor talenten die impact willen maken in de maatschappij. 

Meer weten?

Wij geloven in een wereld waarin we anderen kunnen laten groeien. 

 Netwerk

Wij willen iets betekenen voor deze wereld. Wij willen een springplank zijn voor jouw carrière. Dit door klein te beginnen en groots te zijn door impact te hebben.

 Aansluiten

Met onze collega’s en partners (broers en zussen) vormen wij een grote familie die samenwerkt aan sociale idealen.

 Advies

In de kern geven wij advies. Dit doen wij als adviseur maar zeker ook als vriend.

Onze missie

Bröder verbindt mensen en organisaties binnen het sociale domein door samenwerking op basis van vertrouwen. We stimuleren persoonlijke groei en vrijheid binnen een netwerk zonder beperkende voorwaarden, zoals bijvoorbeeld concurrentiebedingen. 

Ons doel 

Door samen te werken vanuit een familiegevoel creëren we een inclusief en vooruitstrevend netwerk waarin iedereen op een eigen manier kan stralen. Iedereen staat zo in zijn eigen kracht waardoor je het beste uit jezelf naar boven kan halen.

Ons team

Bij Bröder werken we als een hecht team, een familie met een energieke spirit. We ondersteunen gemeenten met complexe vraagstukken door ervaring te combineren met frisse inzichten. Wil jij impact maken in een bedrijf dat innovatie en vooruitgang centraal stelt? Sluit je aan bij Bröder en bouw samen met ons aan een betere toekomst. 

Wij helpen jou het maximale te bereiken door plezier en ondersteuning voor jou op maat.