Noord-Holland
Geplaatst 4 maanden geleden
2023-06-11

Organisatie
Wij zijn een samenwerkingsverband van 14 gemeenten. Het verbinden van verschillende partijen en belangen is onze kracht. We werken aan de meest innovatieve en uitdagende projecten op het gebied van mobiliteit. Werken bij de Vervoerregio betekent hét verschil kunnen maken in de OV-keten in de Amsterdamse regio. Bij alles dat we doen, leveren wij een essentiële bijdrage en geven we richting aan het verbeteren van mobiliteit, de bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio Amsterdam. Wil jij dat ook? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Opdracht
Bij de Vervoerregio Amsterdam maken we gebruik van het zaaksysteem DECOS JOIN. Dit is een digitaal systeem voor de ondersteuning van werkprocessen, documentafhandeling en archivering. Als functioneel applicatiebeheerder houd jij je bezig met het applicatiebeheer en de ontwikkeling van het systeem DECOS JOIN. Je bent niet alleen actief binnen DECOS JOIN, maar ook binnen Microsoft Teams. Alle medewerkers maken gebruik van dit programma om met elkaar online te vergaderen en/of documenten te delen. Voor dit programma wordt jij ook het eerste aanspreekpunt.  

Jij wordt echt de spil tussen de gebruikers en de systemen en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Als functioneel applicatiebeheerder werk je veel samen met je collega’s uit het team Informatiebeheer. 

Je komt te werken in het team Bedrijfsvoering. Een leuk en dynamisch team dat in totaal 20 gemotiveerde en betrokken collega’s telt. Het subteam Informatiebeheer is onderdeel van het team Bedrijfsvoering en kent in totaal vijf medewerkers. Een open sfeer, goede samenwerking, toegankelijkheid en gezelligheid zijn kenmerkend voor dit team.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 2 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Ervaring met het programma DECOS JOIN (50 punten);
4. Ervaring met het programma MS Teams (40 punten);
5. Uurtarief maximaal €65,- Exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer (10 punten).

Voor kandidaten/bureaus: Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
– Proactief
– Dienstverlenend
– Adviesvaardigheden
– Creatief
– Oplossingsgericht

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 9 (uurtarief max. €65,-).

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr (in overleg)

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 15 juni 2023, 09:00 uur tot 12:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 14 juni 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie
– De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
– Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
– Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 12 juni 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

36 uur, 6 maanden, Anders, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.