Word onderdeel van Bröder

Beleidsadviseur sociaal domein

Voor ons spiksplinternieuwe bedrijf in het sociaal domein zijn wij per direct op zoek naar een frisse beleidsadviseur die samen met ons het verschil wil maken. Ben jij gemotiveerd, flexibel en een tikkie eigenwijs (omdat je het nou eenmaal beter weet)? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur bij Bröder adviseer en ondersteun je gemeenten bij het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van beleid in het sociaal domein. Denk daarbij aan terreinen als de Wmo, de Jeugdwet, Onderwijs, Sport en de Participatiewet. Je helpt bij het vinden van antwoorden op complexe vraagstukken en voert, alleen of samen met je collega’s, onderzoek uit. Je schrijft plannen en adviseert wethouders over het te voeren beleid. Daarbij functioneer je vaak als schakelpunt tussen medewerkers in alle lagen van de gemeente en betrokken organisaties.

Ben jij een bröder of syster?

Bij Bröder ben je welkom, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Wat belangrijk is, is dat je zin hebt om samen met ons te bouwen aan Bröder en dat jij het verschil wil maken in de samenleving:

 • Je bent zelfstandig, flexibel en een tikkie eigenwijs
 • Je bent een netwerker en hebt gevoel voor politiek en sociale verhoudingen
 • Je houdt van afwisseling en vindt het niet erg om te reizen
 • Je wilt je samen met ons inzetten voor een sterker sociaal domein
 • Je hebt een relevante HBO- of WO opleiding afgerond
 • Je hebt zin om jezelf te ontwikkelen

Over Bröder

Wij willen iets betekenen voor deze wereld en willen een springplank zijn voor jouw carrière. Dit door klein te beginnen en groots te zijn door impact te hebben. Wij geloven in een wereld waarin we anderen kunnen laten groeien. Wil jij je inzetten binnen het sociaal domein bij een jong bedrijf dat gelooft in kunnen, #gewoondoen en motivatie? Voel jij je geroepen om je aan te sluiten bij Bröder?

Wat Bröder jou biedt

Bröder staat voor een eerlijke wereld vol uitdagende en leuke banen binnen het sociaal domein. Wij geloven in ons netwerk en zien onze medewerkers als broers en zussen. Dit is ons grootste goed. Samen met opdrachtgevers en broers en zussen zoeken we voor jou naar het leukste project op de beste plek. Waar je uiteindelijk ook komt te werken, je krijgt bij ons in ieder geval:

 • Een goed salaris, wat uiteraard afhangt van je werkervaring
 • De optie tot het krijgen van een (vast) contract
 • Een (h)echte familie van broers en zussen
 • Wekelijkse Vrijmibo in het voormalige Pieter Baan Centrum
 • Opleidingen en cursussen op maat voor jouw toekomst
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Je bent vrij en je blijft vrij

Bij Bröder ben je vrij. Vrij om te gaan en staan waar je wilt. En vrij om te kiezen op welke manier je wilt werken. Een familiegevoel ontstaat volgens ons namelijk op basis van vertrouwen en de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Samen gaan we ons inzetten voor een sterk gemeentelijk sociaal domein en voor een boeiend en bloeiend bedrijf. En ben je na een tijdje toe aan de volgende stap in je carrière? Dan gaan we niet moeilijk doen. Je ben vrij en je blijft vrij!

Zin om je aan te sluiten bij Bröder?

Herken je jezelf in deze functie en in Bröder? En zou je graag voor ons en onze opdrachtgevers aan de slag gaan? Dan ben je meer dan welkom om te solliciteren! Stuur dan je cv en motivatie naar info@broder.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk iets van ons.