Job Location
Groningen
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-03-29

Organisatie
De Omgevingsdienst Groningen verzorgt de uitvoering van vergunningverlening- , toezicht- en handhavingstaken op het gebied van milieu, bouwen en wonen in opdracht van de Groninger gemeenten en de provincie Groningen. Waar het gaat om de veiligheid rondom risicovolle bedrijven zoals de grote chemiebedrijven, is de Omgevingsdienst eindverantwoordelijk voor de vergunningverlening en toezicht en handhaving in Noord-Nederland (Drenthe, Friesland en Groningen).

Opdracht
De ODG is sinds de start van de dienst gehuisvest in Veendam, aan de Lloydsweg 17. Het pand is gehuurd. Het kantoor is bij de start geschikt gemaakt (was een voormalig transportbedrijf) voor de uitvoering van het werk van de ODG. Het huurcontract is onlangs verlengd voor de periode van 10 jaar.

Er is behoefte aan een allround onderhoudsmedewerker die op afroep beschikbaar is voor het verrichten van (eenvoudige) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden en eenvoudige storingen verhelpen (elektriciteit, verlichting, verstoppingen, etc.). Daarnaast zal de onderhoudsmedewerker op afroep worden ingezet om een praktische bijdrage te leveren aan het project “revitalisering kantoorgebouw Omgevingsdienst Groningen”.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als onderhoudsmedewerker;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met onderhoud werkzaamheden (50 punten);
4.  Bereid om op afroep werkzaamheden uit te voeren (50 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Flexibel voor wat betreft beschikbaarheid
  • praktisch ingesteld / hands-on mentaliteit
  • zelfstandig kunnen werken

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 6.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: op afroep op werkdagen.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland in overleg met de kandidaten. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 1 april 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot donderdag 30 maart 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

8 uur, Groningen, MBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, tot 1 april 2024, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.