Jeugd

Kinderen van 15 jaar en jonger mogen niet werken en zijn verplicht om naar school te gaan. Kinderen in Nederland krijgen de kans om een goede opleiding te volgen. Zij mogen geen werk doen dat schadelijk is voor hun gezondheid en hun veiligheid. Dit staat in de wet. Hoewel kinderen jonger dan 16 jaar dus niet mogen werken, zijn er uitzonderingen. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen bijna alle werkzaamheden doen, maar ook voor hen geldt dat naar school gaan voorop staat. Maar hoe regelen we dit nou eigenlijk? En hoe zorgen we dat kinderen nou ook die kansen krijgen en ook de zorg die zij nodig hebben?

Als zorgprofessional in de jeugdzorg draag je een belangrijk steentje bij aan de levens van kinderen en jongeren in Nederland. Vele gemeenten in Nederland zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wij bij Bröder ook.

Link naar de jeugdwet: Jeugdwet

Laatste nieuws VNG: Link

Laatste nieuws Binnenlands Bestuur: Link

Opdrachtgevers

Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers binnen het domein Jeugd. Vaak is er altijd wel een opdracht of klus bij je in de buurt. Hier enkele voorbeelden van opdrachtgevers waar we diverse klussen zien:

Waarom bij Bröder

  • Vrij om te kiezen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Breed scala aan opdrachten
  • Een groot betrokken netwerk

Meer informatie nodig?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden bij Bröder? De voordelen van detachering of de mogelijkheden bij een gemeente voor jou? Neem dan contact op. Bröder helpt je graag!

Naar contactformulier