Bröder vacatures

Zin om je aan te sluiten bij Bröder?

Ben jij een slimme doener, met visie op de ontwikkeling binnen de publieke sector? Heb jij grote ambities voor onze toekomst in een snel veranderende wereld? Vind jij dat vrijheid in werk belangrijk is? En krijg je er energie van om daarbij samen te werken met scholen, gemeenten, zorgorganisaties, jongerenwerk en andere partners in het publiek domein? Dan horen we graag van jou, want Bröder zoekt per direct nieuwe toppers voor ons team.

Dit ga je doen

Bij Bröder adviseer en ondersteun je organisaties in het Publiek domein bij het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van beleid in het sociaal domein. Denk daarbij aan terreinen als de Wmo, de Jeugdwet, Onderwijs, Sport en de Participatiewet. Je helpt bij het vinden van antwoorden op complexe vraagstukken en voert, alleen of samen met je collega’s, onderzoek uit. Je schrijft plannen en adviseert wethouders over het te voeren beleid. Daarbij functioneer je vaak als schakelpunt tussen medewerkers in alle lagen van de gemeente en betrokken organisaties.

Naar de vacatures? 

We hebben onze vacatures voornamelijk op Linkedin staan. Gewoon bellen of mailen kan natuurlijk ook! info@broder.nl of 030-2081939 

Schermafbeelding 2020-03-16 om 13.48.45