Onze missie

Bij Bröder ben je vrij. Vrij om te kiezen, te gaan en staan wanneer en hoe je dat zelf wilt. Door het inzetten en onderhouden van een netwerk van adviseurs, zzp’ers en broers/zussen zorgen wij voor een onvoorwaardelijk en betrouwbaar netwerk.

Wat is Bröder?

Bij Bröder is een hecht team met een energieke spirit te vinden. Bij Bröder voel je je thuis, net zoals familie zou moeten zijn. Ons team is inhoudelijk sterk en weet gemeenten zelfs in de meeste complexe situaties te helpen of te adviseren. Wij streven ernaar om ervaring van veel verschillende mensen te koppelen aan een frisse blik. We geloven dat ons netwerk van broers en zussen bijdraagt aan een leuk, sterk en verbindend sociaal domein.

Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan Bröder. Bröder is Zweeds voor broers. Binnen ons netwerk staan wij voor dit gevoel van broederschap. Met onze medewerkers en partners vormen wij een grote familie die samenwerkt aan sociale idealen. Te allen tijde zijn wij bezig met vooruitgang en het aanwakkeren van vooruitstrevende ideeën of oplossingen. Het sociaal domein is hierbij ons speelveld.

Bij Bröder ben je vrij. Vrij om te gaan en staan waar je wilt, vrij om te kiezen op welke manier je wilt werken. Een familiegevoel ontstaat volgens ons namelijk op basis van vertrouwen en de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Verder hebben wij geen zin om mensen vast te houden door middel van een concurrentie of relatiebeding. Dit hoort gewoon niet meer bij deze tijd. Een netwerk bouw je op door vertrouwen, niet door bepalingen die je als werknemer of partner vastbinden.

Waarom Bröder?

Bröder staat voor een eerlijke wereld vol uitdagende en leuke banen. Wij geloven in ons netwerk. Dit is ons grootste goed. Samen met opdrachtgevers en broers en zussen kijken we naar de meest passende baan. Het klinkt gek maar op een gegeven moment zien we je graag vertrekken naar een nog betere plek dan waar je binnenkwam. Dit als zzp’er, partner, broer of zus of gewoon als warm contact. Maak daarom kennis met ons door langs te komen in Utrecht of ons natuurlijk te bellen. Wij staan je graag te woord! Ook om je de weg te wijzen in gemeenteland.

Foto door Flo Maderebner via Pexels
Schermafbeelding 2020-03-16 om 13.48.45