Onze missie

De missie van Bröder is eenvoudig: Door het opbouwen van een netwerk van adviseurs, zzp’ers en ‘broers en zussen’ zorgen wij voor een wereld waarin professionals hun kennis en kunde optimaal in kunnen zetten ten behoeve van het sociaal domein.

Wat is Bröder?

Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan Bröder, een spiksplinternieuw bedrijf opgericht door Saviel en Pim. Bröder is Zweeds voor broers. Binnen ons netwerk staan wij voor dit gevoel van broederschap. Met onze medewerkers en partners vormen wij een grote familie die samenwerkt aan sociale idealen. Te allen tijde zijn wij bezig met vooruitgang en het aanwakkeren van vooruitstrevende ideeën of oplossingen. Het sociaal domein is hierbij ons speelveld. Wij streven ernaar om het sociaal domein en haar netwerk met adviseurs te versterken. Bij Bröder ben je vrij. Vrij om te gaan en staan waar je wilt, vrij om te kiezen op welke manier je wilt werken. Een familiegevoel ontstaat volgens ons namelijk op basis van vertrouwen en de ruimte om jezelf te kunnen zijn.

Ons netwerk is groot, onvoorwaardelijk en vooral betrouwbaar. Wij hebben geen zin om mensen vast te houden door middel van een concurrentie of relatiebeding. Ook willen wij geen baas zijn die lastig gaat doen als je de volgende stap in je carrière gaat zetten. Bij Bröder ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt, vrij om te kiezen op welke manier je wilt werken en bovenal vrij zijn. Een netwerk bouw je op door vertrouwen, niet door bepalingen die je als werknemer of partner vastbinden.

Waarom Bröder?

Bröder staat voor een eerlijke wereld vol uitdagende en leuke banen. Wij geloven in ons netwerk. Dit is ons grootste goed. Samen met opdrachtgevers en broers en zussen kijken we naar de meest passende baan. Het klinkt gek maar op een gegeven moment zien we je graag vertrekken naar een nog betere plek dan waar je binnenkwam. Dit als zzp’er, partner, broer of zus of gewoon als warm contact. Maak daarom kennis met ons door langs te komen in het oude Pieterbaancentrum te Utrecht of ons natuurlijk te bellen. Wij staan je graag te woord!

Foto door Flo Maderebner via Pexels
Schermafbeelding 2020-03-16 om 13.48.45