Sociaal Domein

Onder het Sociaal Domein vallen diverse werkzaamheden. Denk dan aan werkzaamheden op het gebied van jeugdzorg, participatie, werk, zelfredzaamheid en maatschappelijke ondersteuning. Gemeenten staan hier aan de lat en hebben hiervoor verantwoordelijkheid richting en voor hun inwoners. Gemeenten kunnen bijvoorbeeld ondersteunen op het gebied van inkomen, participatie aan de arbeidsmarkt, gezinsdynamiek of schuldhulpverlening. Het bijzondere is dat elke gemeente net een andere kijk kan hebben op de uitvoering van de wettelijke taken. Dit maakt werken op basis van opdrachten leuk en blijvend interessant.

Onze opdrachten
Bij Bröder hebben we veelzijdige opdrachten voor professionals met jarenlange ervaring maar ook voor starters. Bij Bröder zorgen we ervoor dat jij als professional gekoppeld wordt aan onze opdrachtgevers, gemeenten en overheidsinstellingen. Wil jij ons team komen versterken?

Waarom bij Bröder

  • Vrij om te kiezen
  • Leukste collega’s
  • Ruimte voor jouw verhaal
  • Breed scala aan opdrachten
  • Een groot betrokken netwerk

Wij helpen je graag!

Wil je meer weten wat we allemaal doen bij Bröder of ben je enthousiast om bij Bröder aan de slag te gaan, maar heb je een vraag over de mogelijkheden voor jou? Laat dan je gegevens achter dan nemen wij contact met jou op.

Naar contactformulier