Job Location
Noord-Holland
Posted Date Geplaatst 8 maanden geleden
2023-12-03

Organisatie
Wij zijn #WijvanWijdemeren! Met ongeveer 200 mensen zetten wij ons in voor ruim 25.000 inwoners. We zijn een uitdagende werkgever die continue in ontwikkeling is. Kenmerkend zijn de prettige informele werksfeer, de korte lijnen en de diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat we relatief klein zijn, weten collega’s elkaar snel te vinden en kun je nog echt een verschil maken. Ook schakel je regelmatig tussen diverse rollen. Zo organiseer, adviseer én voer je vaak ook uit. Het verder ontwikkelen van onze organisatie staat de komende jaren bij ons centraal. Ons doel? Binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, eigentijds en vernieuwend, inclusief, benaderbaar en professioneel.

Wijdemeren is een schitterende groene gemeente in Gooi & Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen tussen prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon waaronder de Loosdrechtse Plassen. De combinatie van natuur en kleine dorpen dichtbij de Randstad geeft precies weer hoe het werken bij ons is: afwisselend!  

Opdracht
Als gevolg van de overgang naar de omgevingswet zijn wij in de gemeente Wijdemeren overgestapt naar RX.Mission als ons centrale vergunningensysteem. Voor het beheer van deze nieuwe applicatie zoeken wij een ervaren applicatiebeheerder.

Jij zorgt ervoor dat de applicatie VTH-suite Rx.Mission optimaal functioneert. Het beheren van deze cloudoplossing richt zich op coördineren en regisseren. Daarnaast vertaal je de vraag van de organisatie naar mogelijkheden binnen de applicatie en heb je goed contact met de leverancier zodat we nieuwe ontwikkelingen op de voet kunnen volgen.

Jouw dagelijks werk:

 • Je houdt je bezig met het verder inrichten en onderhouden van Omgevingswetprocessen in Rx.Mission;
 • Je deelt kennis en neemt de gebruikers mee in het goed gebruiken en verder ontwikkelen van de applicatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van de applicatie. Je signaleert en analyseert storingen en uitval, meldt deze in het systeem van de leverancier en voert regie op het oplossen van de incidenten;
 • Je bent de 1e-lijns ondersteuning van gebruikers van Rx.Mission.
 • Je meldt de klachten en vragen in Topdesk en issues in het systeem van de leverancier;
 • Je zorgt voor de toewijzing van autorisaties in het systeem;
 • Je voert regie op het functioneren en onderhoud van koppelingen;

Je werkt nauw samen met de andere applicatiebeheerders en de medewerkers van ICT.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring met de applicatie RXMission (benoem dit duidelijk in het cv);
2. Uiterlijk beschikbaar per 1 januari 2024 voor 24 uur per week;
3. Aantoonbare werkervaring als applicatiebeheerder in de afgelopen 3 jaar;
4. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van bedrijfskunde of ICT;

Gunningscriteria (weging totaal 100 punten)
5. Aantoonbare werkervaring bij een gemeente (30 punten);
6. Een maximum uurtarief van €120,- exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten (20 punten);
7. Aantoonbare kennis van de omgevingswet (benoem dit duidelijk in het cv) (45 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met het geven van trainingen over functionaliteiten van systemen (benoem dit duidelijk in het cv) (5 punten).

 Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Je bent een teamspeler en je staat sterk in je schoenen;
 • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in je werk;
 • Je bent sociaal vaardig en je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk en flexibel;
 • Je denkt in mogelijkheden, zowel werkinhoudelijk als in je werkhouding.


Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

 • Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
 • Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9 Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 24 uur, HBO, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.