Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-04-16

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Afdeling
De missie van onze afdeling zegt genoeg: ‘Samen aan de kwaliteit van de stad werken’. Van (her)inrichting tot dagelijks beheer en service onderhoud: Stadsbeheer zorgt voor de kwaliteit van de leefomgeving. Als je op deze afdeling werkt, werk je voor alle mensen die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken. En dat is waardevol!

Opdracht
Als assetspecialist op gebied van wegbeheer bij gemeente Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van onderhoud op basis van het afgesproken kwaliteitsniveau binnen de openbare ruimte. Daarvoor maak je analyses met behulp van de beschikbare data en informatie afkomstig van de wijkbeheerders. En je wordt uitgedaagd om mee te denken over inzetten van innovaties en Artificial Intelligence.

De inspectieresultaten gecombineerd met wijkinformatie zet je om tot assetgeoriënteerde beheerplannen in het beheersysteem. Aan de hand van al deze informatie stel je een meerjarenprogramma op, waarbij je zorgt voor de beschikbare budgetten en een goede balans vindt tussen prestaties, risico’s en kosten. Je stemt dit meerjarenplan af met je collega’s van de assets Groen, Riolering, Verkeer, Kunstwerken.

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende instantie);
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Assetspecialist Wegen;
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
4. Aantoonbare 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met beheerplannen;

Gunningscriteria
5. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 12 jaar als Assetspecialist Wegen (30 punten);
6. Aantoonbare werkrvaring met de CROW-beheersystematiek Verhardingen (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met beheersysteem GeoVisia (20 punten);
8. Aantoonbare werkervaring op het gebied van GIS toepassingen (15 punten);
9. Aantoonbare kennis van gemeente Zoetermeer (10 punten).

Competenties
1. Analytisch, is goed in het ontleden van informatie en het leggen van verbanden.
2. Samenwerken, heeft altijd oog voor gemeenschappelijk doel en handelt doorgaans in het belang van een organisatie, team of iemand anders.
3.  Breed denken, benadert onderwerpen vanuit voldoende invalshoeken. Kan denken buiten de gebaande paden in het kader van het zoeken naar oplossingen.
4.  Flexibel, kan zich makkelijk aanpassen.
5.  Georganiseerd, is goed in opruimen, ordenen en doelen stellen.
6.  Dienstverlenend, Is servicegericht, heeft oog voor de behoeften en wensen van anderen.

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in Schaal 10.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 24 uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.