Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 4 maanden geleden
2023-11-23

Organisatie
We werken vanuit onze drie kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en in eenvoud. Dit betekent onder andere dat we goede dienstverlening leveren, afspraken nakomen, efficiënt werken en zaken niet onnodig ingewikkeld maken. We werken op onderdelen opgavengericht en in samenwerking met inwoners, ondernemers en andere samenwerkingspartners. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom bij ons de kans om je talenten veelvuldig in te zetten. Er is een prettige, informele werksfeer en we bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
De gemeente Voorschoten en Wassenaar werken op dit moment ambtelijk samen, onder meer op het gebied van beleid en uitvoering sociaal domein. In de loop van 2024 zullen beide gemeentes zelfstandig verder gaan.

Opdracht en taken
De belangrijkste taken voor jou als beleidsmedewerker gezondheidsbeleid voor beide gemeenten zijn:

  • Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.
  • Het initiëren en/of ontwikkelen van extern gericht beleid. Binnen de functie ligt de nadruk op het ontwikkelen van nieuw beleid, waarbij de context bekend kan zijn of innovatieve oplossingen bedacht moeten worden. Nieuw beleid wordt getoetst aan politieke keuzes, budgettaire afwegingen, wet- en/of regelgeving, kwaliteitsnormen en effectmetingen.

De werkzaamheden betreft het gezondheidsbeleid op terreinen als preventie, eerstelijnszorg (huisartsen). Daarbij gaat het met name om recente ontwikkelingen m.b.t. Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en het Integraal Zorgakkoord (IZA).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Beschikbaar per 1 december 2023 voor 28 uur per week;
2. Uurtarief maximaal € 90,00 exclusief BTW inclusief reiskosten woon-werk en fee Flextender;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied Zorg en/of gezondheid binnen een gemeentelijke instelling;
4. Aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur binnen een (semi) overheidsorganisatie;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het gezondheidsbeleid binnen een gemeentelijke instelling, duidelijk weergeven in het cv (25 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met ontwikkelen van beleid als beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein en/of Zorg (35 punten);
7. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het samenwerken met diverse partners in regionaal verband op het gebied van Zorg/ Welzijn (20 punten);
8. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau (15 punten);
9. Aantoonbare kennis van de ontwikkelingen in de Leidse regio en in Haagse regio op gebied van gezondheidsbeleid (benoem dit duidelijk in het cv, middels een voorbeeld) (5 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Communicatief sterk;
  • Daadkrachtig;
  • Stressbestendig;
  • Flexibel;
  • Resultaatgericht;
  • Mensgericht.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

28 tot 32 uur uur, 5 maanden, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.