Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-04-02

Organisatie
Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo’n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Opdracht
Accounthouder Veens Welzijn: reguliere afstemming met Veens Welzijn over de uitvoering van het jaarplan en oppakken van de acties die daar uit voort komen, interne afstemming en monitoring over de uitvoering van welzijnstaken door Veens Welzijn, het bewaken van de financiën voor wat betreft de sociale basis/Veens Welzijn, voorbereiden bestuurlijke overleggen met de lokale welzijnstichting (VeensWelzijn), voorbereiden jaarrekening en jaarverantwoording en voorzien van een gemeentelijke reactie; monitoren en aanjagen van pilots in de sociale basis. Op dit dossier werk je nauw samen met een junior medewerker en trek je veel samen op.

Accounthouder laaggeletterdheid: uitvoeren Wet Educatie Beroepsonderwijs; deelnemen aan (regionale)overleggen en uitvoering geven aan de doelstelling van het lokaal uitvoeringsplan in samenwerking met (externe) partners.

Gezondheid: Accounthouder GGD regio Utrecht, waaronder het toeleiden van formele stukken naar college en raad; advisering van de wethouder, regionale overleggen, maatwerkafspraken voorbereiden, opstellen en monitoren.

Opzetten, deelnemen aan en monitoren van diverse projecten.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsmedewerker binnen het sociaal domein;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsmedewerker binnen het Sociaal domein bij een gemeentelijke instelling (50 punten);
4. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als beleidsmedewerker binnen het Sociaal domein (25 punten);
5. Maximaal uurtarief van €95,- inclusief reiskosten woon-werkverkeer en exclusief BTW (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9-10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 uur, 6 maanden, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.