Job Location
Groningen
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-04-18

Fietscommunity Groningen
Sinds dit jaar is de provincie Groningen een Fietscommunity rijker! Deze breed samengestelde en uit alle geledingen vertegenwoordigde Fietscommunity zet zich in op verschillende thema’s, zoals: veiligheid, bereikbaarheid, duurzaamheid, innovatie, gezondheid, fietsstimulering voor alle leeftijden en sociaalmaatschappelijk. De provincie Groningen is initiatiefnemer en aanjager van de Fietscommunity Groningen. Samen met aangesloten organisaties vormen we hiermee een plek waar verschillende partijen elkaar kunnen vinden en waar kennis en inspiratie gedeeld  worden. Alles om Groningen als fietsprovincie nog aantrekkelijker te maken en beter op de kaart te zetten.

Waarom hebben we jou nodig?
Om deze ambitie te realiseren zijn we op zoek naar een parttime community manager voor onze Fietscommunity Groningen. Wij zoeken iemand met liefde en passie voor fietsen in het algemeen en met drive, goede sociale en communicatieve vaardigheden en  een hands-on mentaliteit in het bijzonder. En bovenal een verbinder die er altijd meer van weet te maken.

Waar ga je werken?
Als community manager ben jij de spil in het web van de Fietscommunity Groningen. Bij jou komen alle lijntjes van de community samen: Je staat midden tussen de community leden, jij bent de aanjager om nieuwe partijen bij de community aan te laten sluiten, de huidige leden te behouden en samenwerkingen te bevorderen. Je bent kortom het gezicht en aanspreekpunt binnen en buiten de community. Op dit moment zijn er ruim 60 partijen aangesloten, maar we willen het liefst alle partijen op het gebied van fietsen in de provincie Groningen bij elkaar hebben. Je gaat dus actief op pad, bezoekt huidige en nieuwe leden en staat open  voor mooie kansen en ideeën om de community een stap verder te brengen.

Als community manager vragen we het volgende van je:

 • Je bent een kei in netwerken en weet mensen aan de community te verbinden
 • Je werkt samen met een kopgroep.
 • Je bent een pionier, maar geen einzelgänger
 • Organiseren van 3 bijeenkomsten per jaar
 • Ondersteunen en faciliteren van de projecten die voortkomen uit de community
 • Bijhouden van de website, nieuwsbrief en social media (schrijven van stukjes)

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde hbo opleiding op minimaal hbo niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als community manager/project manager.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Aantoonbare affiniteit met fietsen en de fietswereld (minimaal 1 voorbeeld in het cv) (35 punten);
4. Aantoonbare werkervaring in tekstschrijven voor op website en sociale media (35 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met het organiseren van bijeenkomsten (30 punten).

Competenties
– Communicatief vaardig;
– Hands-on mentaliteit;
– Netwerkvaardigheden;
– Verbindend.

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 10.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: overleg op: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 26 april 2023 tussen 13:00 en 16:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 25 april 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot woensdag 19 april 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 8 uur, Groningen, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.