Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-02-23

Organisatie
Werken voor de gemeenten Woerden en Oudewater betekent werken aan ambities in een dynamische organisatie met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ruim 500 talentvolle professionals werken voor twee gemeentebesturen die samen 60.000 inwoners vertegenwoordigen.

Je bent werkzaam in een politiek bestuurlijke omgeving en centraal in het Groene Hart. De organisatie kent een informele werksfeer en heeft oog voor medewerkers met talent. We stimuleren ontwikkeling en brede inzetbaarheid. We bieden flexibiliteit in werkzaamheden en interessante interne projecten aan.

https://www.woerden.nl/werken-voor-woerden-en-oudewater.

Opdracht

Binnen het operationele HR-team bestaande uit 7 medewerkers is 1 medewerker voor gemiddeld 32 uur per week belast met de werkzaamheden rondom werving & selectie. Door de druk op de arbeidsmarkt heeft ook de Gemeente Woerden te maken met een uitdaging om nieuwe collega’s te vinden. Een tijdelijke aanvulling op het team als Corporate Recruiter is daarom van harte welkom.

Samen met onze junior recruiter ben je verantwoordelijk voor de werving & selectie van onze nieuwe collega’s. Heb je een creatieve kijk op de benadering van de arbeidsmarkt en ervaring met het actief benaderen van kandidaten dan past deze opdracht zeker bij jou.

Je taken en werkzaamheden zijn:

 • Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijke wervingsproces voor de functies vanaf schaal 10.
 • Je stelt in samenspel met de teammanagers de functieprofielen op en je ondersteunt bij de selectiegesprekken voor de functies vanaf schaal 10
 • Je bent 1e aanspreekpunt/sparringspartner voor de teammanagers met vacatures.
 • Je searcht en benadert potentiële kandidaten voor passende vacatures
 • Je bedenkt campagnes en zet hiervoor instrumenten, middelen en kanalen in
 • Je ondersteunt het inhuurproces waardoor wij overzicht en inzicht hebben in de interim vacatures.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde hbo opleiding;
2. BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet de kandidaat gebruik maken van eigen laptop en mobiel;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als recruiter;
4. Aantoonbare werkervaring met ontwikkeling en implementatie van recruitment- en arbeidsmarktstrategie;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als corporate recruiter (40 punten);
6. Aantoonbare werkervaring als corporate recruiter binnen een gemeentelijke overheid (10 punten);
7. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ontwikkeling en implementatie van recruitment- en arbeidsmarktstrategie (35 punten);
8. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar met de werving van functieschalen 10 of hoger (15 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Proactief
 • Verbindend
 • Resultaatgericht
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 28 februari in de middag of de ochtend van donderdag 2 maart. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 27 februari 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • Gemeente Woerden heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
 • De gemeente Woerden faciliteert geen ‘mobile devices’ zoals laptop en telefoon.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 21 februari 2023, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 22 februari  2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot vrijdag 24 februari 2023 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

24 tot 32 uur, 6 maanden, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.