Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 11 maanden geleden
2023-07-16

Organisatie
Alphen aan den Rijn is een 100.000+ gemeente midden in het groene hart. Met al onze collega’s werken we aan een toonaangevende dienstverlening. Op dit moment hebben wij grote behoefte aan een directievoerder met passie voor de groen in de openbare ruimte.

Het vakgebied behelst het directievoeren en daarbij toezichthouden op bestekken die door derden worden uitgevoerd op het gebied van onderhoud aan bomen (incl. het kappen en boomziektes). Daarnaast hebben we te maken met vele vragen, opmerkingen en verzoeken vanuit onze inwoners die adequaat afgehandeld moeten worden. Voor dit vakgebied zoeken we een directievoerder met verstand van bomen en ervaring heeft met het handboek bomen.

Opdracht
We zoeken een directievoerder die de directie conform de UAV voert en toezicht houdt de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast is het afhandelen van de meldingen over de bomen een must. De werkzaamheden vinden plaats op locatie, vanuit de gemeentewerf Langeroode, Genielaan 1 in Alphen aan den Rijn.

Je taken zijn:

  • Directievoering en toezicht op bestek: snoeionderhoud aan bomen, en
  • Directievoering en toezicht op bestek: kappen van bomen
  • Optioneel directievoering en toezicht watergeven aan bomen en planten van bomen
  • Beantwoorden en afhandelen van de Meldingen Openbare Ruimte (MOR) betreffende het vakgebied bomen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van Groen / Cultuurtechniek met aanvulling in cursussen betreffende onderhoud aan bomen;
2. Aantoonbare kennis van Handboek Bomen, b.v. door certificaat data-inspecteur, controleur of basistraining;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met toezichthouden in de groene sector ruimte;
4. Kandidaat is in bezit van rijbewijs (B);

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met directie voeren / toezichthouden op het onderhoud van groen, bomen rooien, planten en snoeien (40 punten);
6. In bezit van BVC/VTA certificaat (15 punten);
7. In bezit van ETW certificaat (15 punten);
8. In bezit van certificaat Wet natuurbescherming Niveau 2 (5 punten);
9. Kennis van Tree Asset / Geo Visia, benoem duidelijk waar dit is opgedaan (5 punten);
10. Kandidaat is per 24 juli 2023 beschikbaar (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
– Teamspeler;
– Enthousiast;
– Communicatief vaardig;
– Samenwerkend;
– Nauwkeurig;
– Oplossingsgericht.

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

  1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
  2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de opdracht niet te gunnen. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. HR21: medewerker toezicht III.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 18 en woensdag 19 juli, in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 17 juli 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot donderdag 13 juli, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 14 juli 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 17 juli 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 tot 36 uur uur, 9 maanden, MBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.