Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-05-10

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Afdeling
Als je bij ons komt werken, kom je terecht bij de afdeling Stadsbeheer in het ambitieuze team Ontwerp & Realisatie. Team O&R is betrouwbaar in het nakomen van afspraken en is “gewoon” goed in het leveren van ingenieursdiensten voor onze interne opdrachtgevers. Wij staan voor het maatschappelijk belang om samen met betrokken partijen een hoogwaardige en toekomstbestendige leefomgeving te creëren in Zoetermeer.

Opdracht
Op dit moment loopt de meervoudig onderhandse aanbesteding Vervanging verkeersregelinstallaties incl dagelijks onderhoud. De begeleiding van deze vervangingen wordt verzorgd vanuit het Cluster Installaties & Verkeerstechniek. In de vaste formatie is geen functionaris beschikbaar die deze specifieke kennis bezit om de fysieke uitvoering incl kabelwerk en software-installaties te begeleiden. Tijdens de uitvoering moet ook het reguliere verkeer zoveel als mogelijk doorgang vinden. Ook deze taak gebeurt onder verantwoordelijkheid van de Directievoerder VRI.

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij.)
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij de realisatie van i-VRI’s (zowel software en connectiviteit, als de fysieke plaatsing) in de afgelopen 6 jaar als directievoerder;
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

Gunningscriteria te boordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
4. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Civiele Techniek ( 20 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met Verkeersregelinstallaties (45 punten);
6.  Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als directievoerder binnen een gemeentelijke instelling (35 punten);

Competenties
– Werkt nauwkeurig;
– Pragmatisch ingesteld;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Stressbestendig

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in Schaal 10.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 20 uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.