Job Location
Groningen
Posted Date Geplaatst 2 maanden geleden
2024-01-07

Organisatie
SNN is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Wij stimuleren, faciliteren en verbinden ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel.  Met ruim 170 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Opdracht
Je bent financieel adviseur en vraagbaak voor collega’s die controles uitvoeren op gesubsidieerde projecten. De focus ligt hierbij op subsidieprojecten binnen het EFRO- en het JTF-programma. Je hebt hierdoor een belangrijke rol, samen met jouw collega’s, om de kwaliteit van subsidieprojecten te waarborgen en deze tijdig te declareren bij de Europese Commissie. Het is daarbij belangrijk dat je het grootste deel van de week fysiek aanwezig bent op kantoor (Groningen), zodat je benaderbaar bent voor vragen.  

De projecten waar het SNN subsidie aan verstrekt zijn divers, waardoor de vraagstukken waar jij aan gaat werken uitdagend en afwisselend zijn. Jij weet de kern van vraagstukken te raken en deze op een heldere en overzichtelijke manier te beantwoorden. Hierbij ga je samenwerken met verschillende (specialistische) collega’s binnen het SNN en zal je waar nodig ook op bedrijfsbezoek gaan bij subsidieprojecten. Daarnaast heb je (landelijk) overleg met externe partijen, zoals de Audit Dienst Rijk (ADR), andere beheer autoriteiten en ministeries (o.a. EZK, BZK).

Naast jouw adviesfunctie ben je het eerste aanspreekpunt voor de ADR. Deze autoriteit voert jaarlijks een controle uit op de Europese subsidies. Jij bereidt de benodigde stukken voor en zorgt dat gestelde vragen tijdig worden beantwoord. Jij bent hierbij een sterke gesprekspartner en waarborgt dat de standpunten en werkwijze van het SNN vertegenwoordigd worden. 

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met complexe subsidieregelgeving/-vraagstukken;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal wo-niveau;
3. Aantoonbare werkervaring binnen een politiek bestuurlijke omgeving;
4. Uurtarief maximaal €110,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werk.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met complexe subsidieregelgeving/-vraagstukken (30 punten);
6. Een afgeronde opleiding op minimaal wo-niveau in de richting van financieel/accountancy (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring op het gebied van (interne) controles binnen accountancybranche (30 punten);
8. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het beoordelen en/of verantwoorden van subsidieaanvragen (10 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met het zelfstandig werken aan rapportages (5 punten).

Competenties

 • Je bent in staat om complexe regelgeving te vertalen in praktische werkinstructies voor collega’s;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig, waarbij je kunt samenwerken met collega’s van verschillende niveaus.
 • Je bent een echte aanpakker met overtuigingskracht. Ook als een subsidie aanvraag complex blijkt te zijn, blijf jij volhoudend en standvastig. Je analytische vaardigheden en financiële rekenvaardigheden zijn uitstekend;
 • Je bent een stevige gesprekspartner die standpunten helder kan overbrengen;
 • Met je schriftelijke vaardigheden zit het uiteraard goed, aangezien jij met regelmaat zelfstandig werkt aan rapportages;
 • Je bent je bewust van de (in)formele regels, verschillende posities, ontwikkelingen, gevoeligheden en krachtenvelden binnen de organisatie en handelt hiernaar.

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 11.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 2 pagina’s, opgesteld in het Nederlands.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Hybride werken een mogelijkheid? Ja, maar een gering aantal uren

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 11 of dinsdag 16 januari 2024 tussen 09.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 9 januari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent die de tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 8 januari 2024, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 tot 36 uur, 6 maanden, Groningen, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, WO

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.