Job Location
Overijssel
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-04-13

Organisatie
Beleef de Gemeente Zwartewaterland
De gemeente Zwartewaterland bestaat uit 3 kernen en een mooi buitengebied. Genemuiden staat bekend om zijn grootschalige tapijtindustrie van internationale allure. Hanzestad Hasselt kent een rijke en eeuwenoude historie. Zwartsluis heeft veel watersport en scheepsbouw en fungeert als toegangspoort naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. Zwartewaterland is dus een bedrijvige én een groene gemeente, prachtig gelegen aan het Zwartewater. Belangrijk daarbij is het behoud van evenwicht tussen economie en ecologie. Kenmerkend is verder het respect van de mensen naar elkaar en de betrokkenheid van de gemeenschappen bij onze samenleving.

Bij de gemeente Zwartewaterland werken we met ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren we de beste ondersteuning voor onze inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken wij ons hard. Onze kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal en kwaliteitsgericht.

Onze organisatie kent weinig hiërarchie en veel korte lijnen. Als medewerker van Zwartewaterland draag je grote verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd om buiten vakspecialistische kaders te denken. Daarbij hanteren we vanzelfsprekend moderne arbeidsvoorwaarden.

Vanuit ons kantoor in Hasselt, aan de rand van de binnenstad, ben je binnen 10 minuten op de A28. Prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Zwolle, Meppel en Kampen.

Opdracht
Als medewerker Frontoffice Burgerzaken ben je het visitekaartje voor onze gemeente. Je bent het eerste aanspreekpunt en staat onze inwoners te woord. Met elkaar zorgen we ervoor dat onze klanten de afdeling als prettig en dienstverlenend ervaren. Bij ons kunnen inwoners terecht voor diverse producten en diensten. Denk daarbij aan het aanvragen van paspoorten, VOG s, verhuizingen, uittreksels uit het geboorteregister, rijbewijzen, huwelijksakten en geboorteaangiften.
We vragen iemand voor 24/28 uur, die wil/kan werken op maandag inclusief maandagavond, dinsdag (halve dag), donderdag en vrijdag (halve dag), maar die ook flexibel is in dagen mocht het anders lopen.

Wat ga je doen?

 • aanvragen reisdocumenten, rijbewijzen
 • aannemen van verhuizingen
 • (her)vestiging buitenland
 • Vervolgafspraken maken
 • Verklaring omtrent gedrag
 • Legalisatie handtekening
 • Uittreksels BRP
 • Afschrift burgerlijke stand maken
 • Garantverklaring (uitnodiging kort verblijf)
 • Waarmerken kopie
 • Inklaren reisdocumenten en rijbewijzen
 • Andere voorkomende werkzaamheden
 • Coaching

Vereisten / knock-outcriteria
1. Bring your own device. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop en/of ipad.
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Medewerker Burgerzaken.
3. Uiterlijk beschikbaar per 24 april 2023 voor tenminste 28 uur per week;
4. Een maximaal uurtarief van € 61,50 exclusief btw, incl. Flextender Fee en reiskosten woon- en werkverkeer;

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als Medewerker Burgerzaken (35 punten);
6.  Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als Frontoffice en Backoffice medewerker Burgerzaken (35 punten);
7. Aantoonbare ervaring met de systemen IBurgerzaken en IZRM (20 punten);
8. Beschikbaar om te werken op maandag inclusief maandagavond, dinsdag (halve dag), donderdag en vrijdag (halve dag) (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties
Communicatief vaardig
Behulpvaardig

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie vijf (5) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De vijf (5) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria.

 • Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten.
 • Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties).

Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

28 uur uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Overijssel, Regio, Tot en met 31 december 2023, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.