Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 3 maanden geleden
2023-12-07

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.
Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Afdeling
Bij Informatie & Automatisering zijn we continu bezig de burger zo goed mogelijk te bedienen. Met dat ultieme doel voor ogen, werken we samen met de vakafdelingen aan de beste informatievoorziening en automatisering. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel en informatie is steeds meer digitaal beschikbaar. De focus ligt op innovatie en de ambities zijn groot. Het is bij ons geen kwestie van ‘systemen in de lucht houden’ maar we gaan voor de beste informatievoorziening voor de burger. We werken hierbij nauw samen met de verschillende teams binnen de afdeling. Dit betekent veel contact met collega’s en een prettige, informele werksfeer. Een buitenwereld die continu in beweging is, maakt het werk op onze afdeling dagelijks dynamisch. Samen ondersteunen en verbeteren we de hele organisatie.

Opdracht
Voor deze opdracht zoeken we naar een ervaren functioneel beheerder van Procura VRIJbrp(Proweb)/Probev. We zoeken iemand die snel kan schakelen, een helicopterview heeft,  gestructureerd kan werken, de handen uit de mouwen wil steken en goed kan communiceren. Je hebt kennis en ervaring met Procura VRIJbrp(Proweb)/Probev en/of hebt kennis van de publieksplein processen binnen een gemeente en bent daarnaast zeer bedreven in PL-SQL.

De werkzaamheden zijn zowel gericht op het doorvoeren van wijzigingen (updates/upgrades/nieuwe functionaliteiten) als de gebruikersondersteuning, waaronder:
–          Autoriseren
–          Hulp bij het gebruik van de gebruikte applicaties
–          Meldingen afhandelen en verstoringen analyseren en oplossen

Daarnaast word je gevraagd om mee te denken en advies te geven over nieuwe features en ontwikkelingen die het publieksplein raken. Verder vinden we het belangrijk dat je je kennis en ervaring actief deelt met onze functioneel beheerders in vaste dienst.

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij.)
2. Uurtarief maximaal € 80,- inclusief reiskosten en fee Flextender / exclusief BTW;
3. Minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring als technisch of functioneel beheerder van een Burgerzaken applicatie;

Gunningscriteria te boordelen door Flextender
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het technisch of functioneel beheer van Procura VRIJbrp(Proweb)/Probev bij een gemeentelijke organisatie (40 punten);
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met PL-SQL/bevragen van een burgerzaken applicatie (35 punten);
6. Aantoonbare kennis van en/ of werkervaring met Qmatic Orchestra, Key2betalen en RAAS, benoem waar dit is opgedaan (15 punten);
7. Uiterlijk beschikbaar per 8 januari 2024 voor 16 uur per week (10 punten).

Competenties
·         Analytisch, je ziet snel de kern van een vraagstuk;
·         Samenwerken, je werkt graag samen met anderen en deelt actief je kennis en ervaring;
·         Oplossingsgericht, je probeert zo snel als mogelijk problemen structureel op te lossen;
·         Een doener, je levert graag een actieve bijdrage aan het realiseren van de gestelde doelen;
·         Communicatief vaardig, je onderhoudt goed contact met stakeholders en treedt graag naar de voorgrond;
·         Open persoonlijkheid, je bent benaderbaar en behulpzaam.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 16 uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.