Job Location
Noord-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-03-15

Organisatie
De Vervoerregio Amsterdam leidt de mobiliteitsopgave in de drukste regio van ons land. Met veertien gemeenten zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen op hun manier comfortabel, snel en duurzaam kunnen reizen. Als opdrachtgever, beleidsmaker en adviseur lopen we voorop in nieuwe ontwikkelingen voor hoogwaardige mobiliteit. Zo dragen we bij aan een bereikbare en vitale regio, nu en in de toekomst. Werken bij de Vervoerregio betekent hét verschil kunnen maken bij een expertorganisatie voor mobiliteits- en bereikbaarheidsopgaven. Bij alles dat we doen, leveren wij een essentiële bijdrage en geven we richting aan het verbeteren van de bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio Amsterdam. Wil jij graag werken bij een van de grootste opdrachtgevers voor openbaar vervoer in Nederland? Lees dan snel verder!

Opdracht
De organisatie en daarmee ook het HR team bevindt zich op dit moment in een transitiefase. Voor HR zijn professionalisering en digitalisering van de werkprocessen en organisatieontwikkeling de speerpunten. Deze fase vraagt tijdelijk om versterking van de huidige HR adviseurs (1,89 FTE).

Als HR-adviseur maak je deel uit van het team Bedrijfsvoering en werk je nauw samen met je HR collega’s, waaronder twee HR-adviseurs, een recruiter en een HR medewerker. Daarnaast vindt op verschillende thema’s samenwerking en verbinding plaats met het Management Team (MT) en de Ondernemingsraad en draag je bij aan de tactische en strategische HR agenda.  

Je bent een stevige gesprekspartner en vervult een proactieve en klantgerichte adviesrol naar managers en het MT. Je bent ontwikkelgericht. Denk daarbij aan team- en leiderschapsontwikkeling en ontwikkeling van HR beleid.  Daarnaast draag je bij aan en/of ben je trekker van diverse projecten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het introduceren van een nieuwe gesprekscyclus, het uitvoeren en opvolgen van een medewerkersbelevingsonderzoek, diversiteit en inclusie of vitaliteit.

Je bent een verbinder en voelt je thuis in een informele organisatie die in ontwikkeling is. Het is voor jou een uitdaging om een stevige adviesrol op je eigen wijze in te vullen en de HR dienstverlening naar een hoger plan te brengen.

Wat breng je mee? 
Om deze functie goed uit te kunnen oefenen heb je minimaal een HBO diploma in de richting van HR. Je hebt in ieder geval 5-7 jaar ervaring als HR-adviseur en/of HR Business Partner. Daarnaast heb je:

 • kennis van en ervaring met de cao SGO/Gemeenten (is een pré);
 • zichtbaar de volgende competenties ontwikkeld: adviesvaardig, omgevingssensitief, resultaat- en oplossingsgericht én eigenaarschap;
 • Je herkent je in onze kernwaarden: integriteit, doelgericht, verbindend, wendbaar en vernieuwend.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur of HR businesspartner;
3. Aantoonbare werkervaring met teamontwikkeling;
4. Antoonbare werkervaring met projectleiding.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur werkervaring een overheidsorganisatie (40 punten);
6. Aantoonbare kennis van en werkervaring met het personeelsinformatiesysteem Youforce van VISMA RAET (20 punten);
7. Aantoonbare Ervaring met het vertalen van strategische doelen naar concrete plannen (noem hiervan minimaal 2 concrete voorbeelden in het cv (30 punten);
8. Uurtarief maximaal €90,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer (10 punten). 

Competenties

 • Proactief en klantgericht
 • Ontwikkelgericht
 • Verbinder
 • Adviesvaardigheden
 • Stevige gesprekspartner

Functieschaal
Schaal 11. Maximaal € 90,- per uur.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr . We werken hybride en in ieder geval beschikbaarheid op dinsdag en donderdag op locatie.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 23 maart 2023 tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 22 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot donderdag 16 maart 2023, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

24 uur, 8 maanden, HBO, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.