Job Location
Noord-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-05-14

Organisatie
De gemeente Purmerend is een organisatie met volop mogelijkheden waarin onze inwoners centraal staan. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je collega’s vinden we belangrijk.

Opdracht
We werken bij de gemeente Purmerend met 6 HR adviseurs binnen de domeinen Maatschappelijk, Ruimtelijk en Bedrijfsvoering en Diensten. Samen met je collega HR adviseurs ben je de verbindende factor tussen zowel de teams en de domeinen als tussen de strategie en de uitvoering. Jouw energie, scherpe waarnemingen en adviesvaardigheden maken je een uitstekende sparringpartner. Je laat graag van je horen en bent zowel vraagbaak voor collega’s, als adviseur en klankbord voor de teammanagers en directeur. Je kent onze organisatie en wat we willen bereiken voor de stad en dorpen. Je ziet wat nodig is voor onze teammanagers en medewerkers en past je handelen hierop aan. Naast je adviserende rol ben je ook niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je vindt het bijvoorbeeld leuk om je vast te bijten in formatievraagstukken waarin je overzicht bewaakt en schakelt met de verschillende stakeholders. Je bent dus een echte allrounder en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende vraagstukken over onze mensen en teams.

Wie ben jij?
Je brengt energie en bent van nature blij. Je bent een adviseur met een sterk inlevingsvermogen en creativiteit. Je durft te luisteren naar je gevoel. Je vindt goed contact met collega’s belangrijk en weet wat er speelt binnen het team. Je draagt in je handelen uit dat we werken voor de inwoners en ondernemers van gemeente Purmerend. Je haalt plezier uit een snel veranderende omgeving en kunt je collega’s hier goed in meenemen. Je bent positief kritisch richting de teammanagers en denkt graag mee in oplossingen. Natuurlijk sta je stevig in je schoenen, ben je een onafhankelijke gesprekspartner en heb je gevoel voor de politieke context waarin we werken.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HR adviseur;
3. Een maximum uurtarief van € 90,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender;
4. Je geeft aan in een korte motivatie waarom deze opdracht je aanspreekt en waarom jij de geschikte kandidaat bent. De motivatie dient te zijn geschreven door de kandidaat zelf.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)          
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar binnen een lokale overheidsinstantie (40 punten);
6.  Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur binnen een gemeente (30 punten);
7. Je woont in de omgeving van Purmerend (straal 50 km, benoem de woonplaats in het cv) (20 punten);
8. Minimaal een afgeronde hbo bachelor diploma in de richting van HRM/ Personeel & Arbeid (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en uitstekende adviesvaardigheden;
  • Je bent proactief, flexibel en ziet welke kansen er liggen;


Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

  1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
  2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling).

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de opdracht niet te gunnen. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vrij.

Aanwezigheid op het Stadhuis is gewenst, werkdagen in overleg te bepalen.

Planning
De fysieke gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 22 mei 2023 van 9.00 uur tot 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 18 mei 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot donderdag 11 mei 2023, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 12 mei 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 15 mei 2023, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

24-36 uur, 6 maanden, HBO, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.