Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-02-21

Organisatie
Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo’n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Opdracht
Je verricht coördinerende- administratieve- en faciliterende werkzaamheden voor de vergaderingen van het college van burgemeester en wethouders. Je beheert en actualiseert het overzicht van voorstellen voor de raads- en commissiekalenders en de raadsvragen. Je onderhoudt, actualiseert en draagt mede zorg voor de actualisatie en  verdere ontwikkeling van digitale applicaties.

Je bent in staat om stukken voor het college van B&W en raadsvoorstellen en besluiten op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Je voert een laatste kritische controle uit op stukken die worden voorgelegd aan het college, worden doorgezet naar de raad of worden gepubliceerd voor de inwoner. Je hebt hierover regelmatig contacten met medewerkers. Je verricht administratieve taken ter ondersteuning van het bestuurlijk proces en bent, wanneer nodig, in staat om de taken van de strategisch adviseur bestuursondersteuning waar te nemen. Met de strategisch adviseur bestuursondersteuning vorm je een goede tandem. Indien nodig ondersteun je het bestuurs- en of directiesecretariaat.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als management/bestuurs ondersteuner
2. Aantoonbare werkervaring als management assistent bij de overheid;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als management/bestuur ondersteuner (50 punten)
4. Aantoonbare werkervaring met het voorbereiden van bestuurs en of raadsvergaderingen (25 punten);
5. Aantoonbare werkervaring als management assistent bij een gemeente (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet

Competenties

  • Secuur;
  • Communicatief;
  • Analytisch.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 uur, 5 maanden, MBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.