Job Location
Noord-Holland
Posted Date Geplaatst 3 maanden geleden
2023-12-14

Organisatie
De BEL Combinatie is een uniek samenwerkingsverband tussen de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. In deze constructie zijn de drie gemeenten zelfstandig en maken ze alle drie gebruik van één grote, professionele en flexibele ambtelijke organisatie, de BEL Combinatie. Wij werken vanuit de volgende vier kerncompetenties: Professionaliteit, Openheid, Samenwerken en Publiek Ondernemerschap.

Opdracht
In verband met zwangerschapsverlof van een collega, zoeken wij voor een periode van 6 maanden een medewerker Communicatie.

Als medewerker Communicatie draag je bij aan het creëren en beheren van content voor de websites, social media kanalen, nieuwsbrieven en andere communicatie-uitingen van onze drie gemeenten. Daarnaast ondersteun je de communicatieadviseurs bij opdrachten en projecten. Denk hierbij aan het creatief meedenken bij vertaling van de boodschap in beeld en tekst. Daarnaast maak je communicatieplanningen voor diverse projecten en voert deze uit. Het betreft een veelzijdige functie waarbij nauwkeurigheid en planmatig werken belangrijk is. Daarnaast is het een pré als je kennis hebt van het werken met CMS-systemen.

Jouw werkzaamheden zijn:

 • Verzorgen communicatiemiddelen;
 • Schrijven en redigeren van teksten op B1-niveau;
 • Opmaken en versturen nieuwsbrieven;
 • Analyses social media;
 • Schakelen met vormgevers, fotografen en drukkers;
 • Beheren van teammailbox.

Je bent onderdeel van het team HRM & Communicatie. Hier werk je nauw samen met twee Communicatiemedewerkers, drie Communicatieadviseurs en een Webspecialist.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau in de richting van communicatie;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van communicatie.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van communicatie (30 punten);
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als medewerker Communicatie bij een gemeente of ambtelijke organisatie (40 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in het opstellen/bedenken van (online) teksten én communicatiemiddelen (20 punten);
6. Een maximumtarief van €65,- exclusief BTW en inclusief reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je bent creatief in het bedenken van (online) teksten en communicatiemiddelen;
 • Je hebt ervaring met een CMS:
 • Je werkt zelfstandig en secuur en hebt er geen problemen mee om een tandje bij te zetten indien nodig:
 • Je bent flexibel, wanneer er bijvoorbeeld na de vaste uren een beroep op je wordt gedaan om een op dat moment noodzakelijke boodschap te plaatsen op websites en social media, dan is dat voor jou geen probleem.

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie twintig (20) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De twintig (20) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

 1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
 2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren. 

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de BEL Combinatie zijn gepland op dinsdag 19 december 2023 van 12.00 uur tot 13.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 18 december 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De BEL Combinatie vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
 • We vergoeden geen parkeerkosten en reiskosten aan de inhuur kandidaat die voor de BEL Combinatie komt werken. In de marktuitvraag van Flextender wordt gesteld dat het geoffreerde uurtarief inclusief de reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten is.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 12 december 2023, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 13 december 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 15 december 2023, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

36 uur, 6 maanden, MBO, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.