Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-04-20

Organisatie
Werken voor de gemeenten Woerden en Oudewater betekent werken aan ambities in een dynamische organisatie met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ruim 500 talentvolle professionals werken voor twee gemeentebesturen die samen 60.000 inwoners vertegenwoordigen.

Je bent werkzaam in een politiek bestuurlijke omgeving en centraal in het Groene Hart. De organisatie kent een informele werksfeer en heeft oog voor medewerkers met talent. We stimuleren ontwikkeling en brede inzetbaarheid. We bieden flexibiliteit in werkzaamheden en interessante interne projecten aan.

https://www.woerden.nl/werken-voor-woerden-en-oudewater.

Opdracht
Binnen het cluster Mobiliteit hou jij je met diverse vraagstukken op het gebied van parkeren en mobiliteit bezig. Je staat in nauw contact met de wethouder en werkt samen met je directe collega’s aan verkeerskundige vraagstukken in Woerden en Oudewater. Je gaat je bezig houden met de volgende onderwerpen:

 • Het evalueren en verder uitwerken van het parkeerbeleid in de stad Oudewater.
 • Verkeerskundige advisering op projecten in zowel Woerden als Oudewater. Dit kunnen (kleine) woningbouwprojecten zijn, waarbij kennis van richtlijnen en beleid onontbeerlijk is maar ook reconstructieprojecten in de openbare ruimte waarbij de nadruk meer ligt op het implementeren van het verkeersbeleid in de breedste zin.
 • Het afhandelen van meldingen uit het buitengebied van de beide gemeenten.
 • Het afstemmen en coördineren van tijdelijke verkeersmaatregelen, evenementen en/of wegafsluitingen van onze gemeenten in regionaal verband.
 • Verantwoordelijk voor (budget) kleine verkeersmaatregelen. Het opstellen van een lijst, afstemmen met je collega’s en de wethouder en het laten uitvoeren van de kleine verkeersmaatregelen zijn hier onderdeel van.
 • We sparren graag samen, (on)gevraagd advies geven op onze vraagstukken wordt zeer gewaardeerd. Het overdragen van een deel van je kennis op het team is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet de kandidaat gebruik maken van eigen laptop en mobiel;
3. Aantoonbare kennis van en werkervaring met verkeerskundig ontwerp;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
4. Een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van verkeer, mobiliteit en infrastructuur of civiele techniek (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met parkeerbeleid, parkeervraagstukken en regulering (30 punten);
6. Aantoonbare kennis van verkeerskunde of verkeerskundige werkervaring (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring bij de (lokale) overheid (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Je bent een ondernemend type en houdt van een drukke agenda. Je houdt van contact met inwoners en bedrijven en je hebt oog voor de praktijk.
 • Je bent niet terughoudend om jouw mening te laten horen en om het team een stap verder te brengen;
 • Je bent een teamspeler en functioneert goed in teamverband;
 • Je kunt goed werken in een dynamische werkomgeving onder hoge werkdruk;
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld;
 • Je hebt een gezonde dosis humor en over voldoende relativeringsvermogen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9-10. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 25 april 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 24 april 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • Gemeente Woerden heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
 • De gemeente Woerden faciliteert geen ‘mobile devices’ zoals laptop en telefoon.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 18 april 2023, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 19 april 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot vrijdag 21 april 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 24 tot 36 uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.