Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-04-12

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

Opdracht
Ben je een ervaren P&O medewerker die zin heeft om, samen met onze P&O medewerker, aan de slag te gaan met de ondersteunende/ administratieve P&O werkzaamheden? Er ligt genoeg werk voor je klaar. Bulkwerk, daar krijg je energie van. We zoeken een echte uitvoerder met ervaring binnen de (gemeentelijke) overheid.

Wat ga je doen?
Samen met onze P&O medewerker ondersteun je de organisatie en team P&O bij in-, door- en uitstroom. Je kent het reilen en zeilen in een gemeentelijke overheidsorganisatie, waardoor je vrijwel direct aan de slag kunt. Dagelijks stem je de werkzaamheden af. Jij springt bij waar nodig, en daardoor werk je elke dag aan diverse administratieve taken. Je gaat aan de slag met het maken van contracten en arbeidsrechtelijke brieven (van arbeidsovereenkomsten tot ouderschaps- en zwangerschapsverlof, urenwijzigingen en functiewijzigingen). Ook zul je regelmatig bezig zijn met het verwerken van administratieve formulieren.

Jouw thuisbasis is de afdeling P&O. De afdeling maakt onderdeel uit van het domein bedrijfsvoering waar de staffuncties zijn ondergebracht. De afdeling is verantwoordelijk voor de advisering aan de organisatie op de genoemde werkvelden.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4;
2. Aantoonbare werkervaring met ondersteunende/ administratieve P&O werkzaamheden;
3. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Gunningscriteria (weging)
4. Aantoonbare kennis van RAP (benoem dit duidelijk in het cv.) (10 punten);
5. Aantoonbare kennis van en werkervaring met Visma Raet / Youforce (30 punten)
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met ondersteunende/ administratieve P&O werkzaamheden (50 punten);
7. Een maximum uurtarief van €72,50 exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Snel je weg vindt in de organisatie;
 • Graag de handen uit de mouwen steekt: bulkwerk daar krijg je energie van;
 • Accuraat werkt;
 • Goede communicatievaardigheden bezit, zowel schriftelijk en mondeling;
 • Jouw werkzaamheden goed monitort en overzicht bewaakt;
 • Toegankelijk bent; collega’s weten je te vinden;
 • Klantgericht bent, maar wel grenzen stelt en deze bewaakt;
 • Planmatig sterk bent;
 • Op basis van jouw ervaring meedenkt in mogelijke procesverbeteringen.

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de opdrachtgever worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de tien geselecteerde kandidaten in onderlinge vergelijking op de volgende criteria.

 • Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten.
 • Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste kandidaten (minimaal 2) worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

24 uur, MBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, t/m 31 december 2023, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.