Job Location
Groningen
Posted Date Geplaatst 4 maanden geleden
2023-11-23

Organisatie
Werken voor de Omgevingsdienst Groningen betekent werken voor een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken met betrekking tot de bouw van windmolens en de inzet van waterstof. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. En hier werken we met bijna 300 professionals hard aan.

Opdrachtformulering
Intro nieuw VTH systeem.
We zijn volop bezig met de implementatie van een nieuwe applicatie voor de ondersteuning van het proces rondom vergunningsverlening, toezicht en handhaving (VTH). Alle processen in het primaire proces worden tegen het licht gehouden, opnieuw gedefinieerd en gemodelleerd in Omnimap. Het Omnimap platform maakt het mogelijk dat we aan de ene kant de processen en data meer kunnen uniformeren en aan de andere kant meer op de specifieke behoeftes van een bepaalde rol in kunnen gaan.

Voor het ontlasten van de projectorganisatie zoekt de ODG een projectmanagement ondersteuner (PMO’er). De voornaamste taak is om de projectadministratie te verbeteren en te onderhouden. Denk daarbij onder ander aan het bijhouden van de projectuitgaven, het ordenen van de projectstukken, het opschrijven en opvolgen van aktiepunten, agendabeheer en het opstellen/editen van notities of presentaties.

Naast de projectadministratie is er voor de juiste PMO’er ook ruimte om mee te helpen met de implementatie van het nieuwe VTH proces in Omnimap. Afhankelijk van je kennis, kunde en interesses kun je bijvoorbeeld meehelpen met bepaalde informatie-analyse vraagstukken, het ontwerpen van schermen, het begeleiden van medewerkers met het gebruik van het nieuwe systeem.

Oftewel onze nieuwe collega is een opgeruimd persoon, kan makkelijk schakelen met verschillende mensen en komt zelf met ideeën om dingen te verbeteren Je wordt onderdeel van een projectteam die hard werkt en dit graag combineert met een lach.

Op dinsdagen en woensdagen werken we in principe op kantoor (in Veendam) en willen we graag dat jij er ook bij bent. Op andere dagen werken we wisselend thuis middels Teams of op kantoor (onderbouw waarom op dinsdag en woensdag naar kantoor komen geen probleem is en dat je flexibel kunt zijn op de andere dagen).

Wat bieden wij?

  • Meewerken aan een mooi en voor de ODG heel belangrijk project
  • Ruimte om veel van je vaardigheden in te zetten: organiseren, ordenen, enthousiasmeren
  • Kans om nieuwe vaardigheden op te doen, c.q. je kennis en kunde te verdiepen: je krijgt de ruimte om inhoudelijk mee te denken, dingen uit te zoeken en te proberen
  • Mogelijkheid om na het afronden van het project bij de ODG in dienst te komen.

Je hebt in je werkleven een goede balans gevonden tussen ondersteunend zijn – goed kunnen luisteren en vertalen wat andere mensen nodig hebben – en pro-actief zijn – het zelf zien wat de organisatie nodig heeft en met realistische/praktische verbeterstappen komen (omschrijf 2 voorbeelden waaruit deze balans blijkt).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanagement ondersteuner (PMO);
2. Uiterlijk beschikbaar per 2 januari 2023;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanagement ondersteuner (PMO) (50 punten);
4. Aantoonbare werkervaring als projectmanager ondersteuner binnen een ICT project (30 punten);
5. Noem minimaal 2 voorbeelden in het cv waarin je in een hectische periode structuur aanbracht in een project (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

–      Resultaatgericht;

–      Flexibel en betrokken.

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. Meerdere dagen per week op locatie aanwezig.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op een nader te bepalen moment. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 23 november 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 tot 36 uur, Groningen, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, tot 31 maart 2024, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.