Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 3 maanden geleden
2023-12-10

Organisatie
Werken voor de gemeenten Woerden en Oudewater betekent werken aan ambities in een dynamische organisatie met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ruim 500 talentvolle professionals werken voor twee gemeentebesturen die samen 60.000 inwoners vertegenwoordigen.

Je bent werkzaam in een politiek bestuurlijke omgeving en centraal in het Groene Hart. De organisatie kent een informele werksfeer en heeft oog voor medewerkers met talent. We stimuleren ontwikkeling en brede inzetbaarheid. Bij ons vind je de mogelijkheid om flexibel te werken en te werken aan interessante interne projecten.

Opdracht
De gemeente Woerden start binnenkort met het aanbesteden en implementeren van een nieuw salaris- en personeelssysteem (E-HRM). Gezien de complexiteit en de vereiste deskundigheid op zowel het gebied van aanbesteding als de implementatie daarvan, is er behoefte aan een projectleider die dit project voor team P&O (Personeel en Organisatie) kan leiden.

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider die voor 16-24 uur per week in staat is om zowel de aanbesteding als implementatie succesvol kan uitvoeren. Het aantal uur per week kan variëren, afhankelijk van de fase waarin het project zich bevindt.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele project, van het opstellen van de aanbesteding tot aan de implementatie van het systeem in de organisatie. Tijdens het project ben jij goed op de hoogte van de benodigde stappen voor een succesvolle aanbesteding en implementatie van het salaris- en personeelssysteem.

Daarbij bewaak je de afspraken, de planning en heb je scherp wat de risico´s en kansen zijn. Gedurende het project werk je nauw samen met collega’s van team P&O en andere belanghebbenden.

Na het succesvol afsluiten van de aanbestedingsprocedure, bestaat de mogelijkheid dat de opdracht voor 12 maanden wordt verlengd voor de implementatiefase.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het aanbesteden en implementeren van een nieuw salaris- en personeelssysteem (E-HRM);
3. Maximum uurtarief van €125,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
4. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van bedrijfskunde, HRM of project- en programmamanagement (10 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het uitvoeren en leiden van de voorbereiding, uitvoering en afronding van succesvolle Europese aanbestedingstrajecten van een e-HRM systeem (30 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het implementeren van een e-HRM systeem (30 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen jaar 5 jaar met het aansturen van een projectteam en het geïnformeerd houden van de stakeholders (20 punten);
8. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider bij een (semi-) overheidsinstantie (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Uitstekende adviesvaardigheden;
 • Teamplayer;
 • Communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Resultaatgericht;
 • In staat om verwachtingen, behoeften en wensen te vertalen naar de best passende oplossing;
 • In staat een team te vormen, te binden en aan te sturen;
 • In staat om een opdracht tijdig tot een goed einde te brengen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: flexibel, liefst maandag, dinsdag en donderdag. Dit wordt in overleg besproken.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op 14 december 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk 13 december 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • Gemeente Woerden heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een toeleverancier bent die de tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
 • De gemeente Woerden faciliteert geen ‘mobile devices’ zoals laptop en telefoon.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot donderdag 7 december 2023, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 8 december 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot maandag 11 december 2023, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

16-24 uur, 6 maanden, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.