Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-02-15

Organisatie
Team P&P kent ca 35 medewerkers (32 in vaste dienst, aantal inhuur). Daarnaast kennen we de opgaven Groei en Bloei en duurzaamheid van waaruit ook projecten kunnen worden gestart. Je werkt in een dynamische omgeving, goede onderlinge sfeer, aandacht en tijd voor bijv. gezelligheid, maar ook intervisie, persoonlijke ontwikkeling. Aansturing vindt voornamelijk plaats door de teamleider P&P en vanuit de inhoud door de programmamanager. Er is veel ruimte (want dat wordt ook zeer gewaardeerd) om mee te denken!  De mensen voor en met wie je werkt zijn allen zeer bevlogen, enthousiast, kennen geen 9-5 mentaliteit en houden ervan out of the box te denken, hebben een “can do” mentaliteit.

Opdracht
De projectleider aanpak netcongestie krijgt de opdracht een Taskforce Netcongestie op te zetten. De taskforce fungeert als centraal aanspreekpunt, denktank en vraagbaak. De taskforce houdt zicht op de netsituatie en geeft ruimtelijke sturing: moeten (en kunnen/mogen) we prioriteren in ruimtelijke ontwikkelingen? Hoe zorgen we ervoor dat Veenendaal Duurzaam kan Groeien & Bloeien? Zoals in het plan van aanpak is te lezen, zien we een aantal deelopdrachten die de taskforce (onder leiding van de projectleider) gaat oppakken: het opzetten en bijhouden van een monitor, stimuleren van congestiemanagement-maatregelen, onderzoek doen en uitzetten bij externe partijen, ondersteunen van een proeftuin-aanvraag bij provincie Utrecht/Stedin en het faciliteren van netverzwaring.

Vereisten / knock-outcriteria
1. In het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
2. Het uurtarief bedraagt maximaal €120,- inclusief reiskosten en Fee Flextender, exclusief BTW;
3. Per direct beschikbaar, voor 16 uur per week;
4. Ervaring in de energietransitie bij overheid, bedrijfsleven en/of netbeheerder;

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de energietransitie (30 punten);
6. Ervaring met het opzetten en begeleiden van collectieve initiatieven op bedrijventerreinen (25 punten);
7. Ervaring met het aansturen/voorzitten van multidisciplinaire teams over meerdere organisaties heen (25 punten);
8. Achtervang van een onderzoek- of adviesbureau met technische kennis op gebied van energiesystemen, opslag en het organiseren daarvan (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties
– Je bent een verbinder: zowel intern als extern breng je verschillende disciplines en organisaties bij elkaar en creëert een goede basis voor samenwerking;
– Je hebt een achtergrond, kennis en ervaring in de energietransitie, bij voorkeur in relatie tot netinpassing, netbeheer of innovatie op dit gebied;
– Je bent bestuurlijk en maatschappelijk sensitief;
– Je bent flexibel en wendbaar: het projectplan is niet in beton gegoten en je kunt snel inspelen op nieuwe initiatieven of ontwikkelingen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

11 maanden, 16 uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.