Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 3 maanden geleden
2023-12-19

Organisatie
Wij zijn een 100.000 plus gemeente, onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband Holland Rijnland en deelnemer aan de G40.

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Samenwerkingsgericht, resultaatgericht, klantgericht en veranderingsbereid zijn onze kerncompetenties. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Opdracht
Wij zijn op zoek naar een projectondersteuner.

Wat ga je doen?
Wij zoeken een enthousiaste projectondersteuner die de spil is binnen ons projectteam energietoeslag. De mogelijkheid bestaat dat wij je ook gaan inzetten op andere projecten. De projecten zijn allemaal gerelateerd aan de Participatie wet en gemeentelijk minimabeleid. Ben jij die gedreven duizendpoot die ervan houdt om te stralen in een dynamische werkomgeving? Lees snel verder!

Werkzaamheden
Als enthousiaste, nauwkeurige, en sociale teamspeler ben jij perfect voor de rol van projectondersteuner. Jij draagt bij aan het succes van onze projecten. Jij weet hoe je processen continue kan verbeteren volgens de Lean methode. Je signaleert tijdig verspillingen en helpt ons om de juiste stappen te nemen, zodat wij onze resultaten kunnen halen. Als  projectondersteuner ben jij verder verantwoordelijk voor de verslaglegging, plannen en het ondersteunen van het team. Jij zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. Jij ziet toe dat de actielijsten bijgehouden worden. Daarnaast ben jij iemand die van nature samenwerkingsgericht is en snel overzicht heeft.

De werkzaamheden vinden gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor plaats. De norm is 50/50. Jij bent hierin flexibel. Je beschikt zelf over een goed werkende mobiele telefoon. Een laptop krijg je van ons. Vakanties zijn altijd in overleg en zal altijd in afstemming met de rest van het team zijn. Je bent leergierig en ervaring met de SuiteWiz systeem is een pré.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar als projectondersteuner bij een gemeentelijke instelling;
2. Aantoonbare kennis van de Participatiewet
3. Een afgeronde oplieding op minimala hbo bachelor niveau;
4. Aantoonbare werkervaring binnen het sociaal domein;
5. Aantoonbare werkervaring met Suite;
6. Kandidaat is beschikbaar per maandag 2 januari 2024 voor minimaal 32 uur per week.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
7. Aantoonbare werkervaring met het afhandelen van minimaregelingen en bijzondere bijstand bij een gemeentelijke instelling (35 punten);
8. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het Inkomensverrekeningen én het opstellen van rapportages (30 punten);
9. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen jaar met Suite (Sociaaldomein, benoem dit duidelijk in het cv) (15 punten);
10. Kandidaat is beschikbaar om 50% van de tijd op kantoor te werken (5 punten);
11. Aantoonbare kennis (opgedaan door een cursus of werkervaring) met de Lean methode (5 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • proactief;
 • gericht op samenwerking (ook digitaal);
 • Integer;
 • empathisch
 • zorgvuldig
 • betrokken;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • flexibel in werkzaamheden en werkdagen;
 • doelgericht

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

 1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
 2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de opdracht niet te gunnen. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8. Het uurtarief kan jaarlijks worden geïndexeerd ter compensatie van de wettelijke inflatie.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 28 december om 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 27 december 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 19 december 2023, 09:00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 20 december 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot donderdag 21 december 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 tot 36 uur, 4 maanden, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.