Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-02-15

Organisatie
Werken voor de gemeenten Woerden en Oudewater betekent werken aan ambities in een dynamische organisatie met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ruim 500 talentvolle professionals werken voor twee gemeentebesturen die samen 60.000 inwoners vertegenwoordigen.

Je bent werkzaam in een politiek bestuurlijke omgeving en centraal in het Groene Hart. De organisatie kent een informele werksfeer en heeft oog voor medewerkers met talent. We stimuleren ontwikkeling en brede inzetbaarheid. We bieden flexibiliteit in werkzaamheden en interessante interne projecten aan.

https://www.woerden.nl/werken-voor-woerden-en-oudewater.

Opdracht
Jij zet jouw organisatietalent in ter ondersteuning van de projecten en activiteiten die spelen binnen multidisciplinaire ruimtelijke projecten. Vanuit je rol ondersteun en adviseer je de projectmanager of opgavemanager bij het aansturen en beheersen van de benodigde activiteiten. Gezamenlijk werken we aan grote, uitdagende projecten en opgaves. Bijvoorbeeld een gebiedsontwikkeling, woningbouwplannen, de opvang van vluchtelingen of realisatie van maatschappelijke voorzieningen. In een dynamisch speelveld breng je als projectsecretaris rust, overzicht en structuur. Jouw collega’s weten dat ze op jou kunnen vertrouwen wanneer iets georganiseerd moet worden. Dat dankzij jou de planning altijd klopt en de administratie op orde is. En dat je aan een half woord genoeg hebt om de juiste informatie aan te leveren. Flexibel en stressbestendig reageer je ad-hoc op dat wat nú nodig is. Als oren en ogen van het team ben jij overal bij betrokken en zie jij de verbinding in wat er speelt.  Met nuchtere en frisse blik kijk jij naar wat er speelt. Proactief kijk jij vooruit en signaleert nu al zaken waardoor projecten straks beter lopen. Jij komt met praktische oplossingen en ziet wat efficiënter of beter kan. Jij bent de daadkrachtige, positieve en ontzorgende spil van het team. Je werkzaamheden zijn:

 • Je levert bij projecten en opgaves hulp en ondersteuning. Je bent verantwoordelijk voor agendabeheer, verslaglegging en documentmanagement van een aantal projecten of opgaves. Je bewaakt de voortgang van gemaakte afspraken. Je bereidt overleggen met de bestuurders voor;
 • Je bent sparring partner van de projectmanager of opgavemanager als het over de organisatie en structuur van het project of de opgave gaat;
 • Je helpt om de samenhang van deze projecten en opgaves in de gaten te houden, en verbindt projecten en opgaves met andere werkzaamheden binnen de organisatie;
 • Je handelt administratieve zaken voor de projecten en opgaves zelfstandig af.

Vereisten / knock-outcriteria
1.
Een afgeronde opleiding op minimaal MBO -niveau 4
2.
Aantoonbare werkervaring als projectsecretaris:

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
3.
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectondersteuner (50 punten);
4.
Een afgeronde opleiding op minimaals hbo bachelor niveau (25 punten);
5.
Aantoonbare werkervaring in het ruimtelijk domein (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Met jouw organisatietalent ben je een onmisbare schakel in onze projecten en opgaves. Hiervoor neem je sterke organisatorische vaardigheden mee.
 • Maar je bent ook goed in samenwerken, proactief, en ondernemend. Je durft dingen naar je toe te trekken: “Kom maar op!”
 • Jij bent iemand die in concrete oplossingen denkt en de projectteams en opgaveteams helpt om vraagstukken te vertalen naar scherpe taken en acties.

 

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op vrijdag  17 februari 2023 . De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag  16 februari 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • Gemeente Woerden heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
 • De gemeente Woerden faciliteert geen ‘mobile devices’ zoals laptop en telefoon.

Meer informatie
Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot donderdag 16 februari 2023, 12:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 tot 36 uur, MBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, tot 31 decemeber 2023, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.