Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 4 maanden geleden
2023-11-16

Organisatie
Kaag en Braassem is een kleine organisatie in een uitgestrekt gebied, midden in het Groene Hart. De gemeente telt elf dorpskernen rondom het vele groen, mooie molens én de twee grote wateren het Braassemermeer en de Kagerplassen. Sport, verenigingsleven, bloementeelt en hart voor historie zijn enkele kenmerken van de gemeente en haar inwoners. 

Opdracht
We zijn op zoek naar een ervaren recruiter met een creatieve en proactieve aanpak om ons team te versterken. Als recruiter ben je de drijvende kracht achter het aantrekken van nieuw talent en speel je een cruciale rol in de groei en ontwikkeling van onze organisatie.

Wat ga je doen?

 • Intakes verzorgen met leidinggevenden om de wervingsbehoefte helder te krijgen, voor zowel vaste vacatures als tijdelijke opdrachten;
 • Het creëren van aantrekkelijke en doeltreffende wervingsteksten;
 • Het promoten van vacatures via online kanalen;
 • Actief talent speuren en benaderen, onder meer via LinkedIn;
 • Het plannen en coördineren van selectiegesprekken;
 • Een faciliterende en adviserende rol vervullen in de selectieprocedure;
 • Zorgen voor een gestroomlijnde administratieve verwerking van indiensttredingen.
 • Doorontwikkelen en professionaliseren van (strategische) arbeidsmarktcommunicatie voor de Gemeente Kaag en Braassem.
 • Positioneren van de gemeente als vooraanstaande werkgever en faciliteren van gebalanceerde personeelsgroei.

Vereisten / knock-outcriteria

 1. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten.
 2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
 3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van recruitment binnen de publieke sector.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)

 1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van recruitment binnen de publieke sector (30 punten);
 2. Aantoonbare projecten ten behoeven van het verbeteren van recruitment processen (benoem hier van minimaal 1 voorbeeld in het cv) (20 punten);
 3. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van wervingsteksten, en het bijbehorende beheer en inzet van social media kanalen voor recruitmentdoeleinden (20 punten);
 4. Bewezen vermogen om in een dynamische werkomgeving overzicht te houden en prioriteiten te stellen ( benoem dit graag met een casus voorbeeld in het cv) (10 punten);
 5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met integraal werken binnen een gemeente of overheidsinstelling (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Het vermogen om overzicht te houden en prioriteiten te stellen in een dynamische werkomgeving;
 • Diepgaande kennis van de huidige arbeidsmarkt en recruitmenttrends.

Beoordeling

Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

 1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
 2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de opdracht niet te gunnen. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg, hybride werken is mogelijk. 

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 23 november 2023, tussen 14.30 uur en 16.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 22 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 14 november 2023, 09:00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 15 november 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 17 november 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

24 uur, 3 maanden, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.