Job Location
Groningen
Posted Date Geplaatst 1 maand geleden
2023-11-02

Organisatie
SNN is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Wij stimuleren, faciliteren en verbinden ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel.  Met ruim 170 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Het Just Transition Fund (JTF), het fonds voor een rechtvaardige transitie, is een Europees fonds voor gebieden die het zwaarst worden getroffen door de overgang naar een groene economie. Met het JTF kunnen we in Noord-Nederland 330 miljoen euro inzetten om de economische en sociale gevolgen van de energietransitie op te vangen. Ook werken we hiermee aan een groene economie die bijdraagt aan de brede welvaart, mét nieuwe werkgelegenheid. Tot 2027 gaan er meerdere subsidies open binnen het noordelijke Programma JTF.

Opdracht
Binnen het Just Transition Fund worden het komende jaar vele complexe projecten ingediend. Deze aanvragen heb je onder je hoede vanaf het moment dat deze worden ingediend bij het SNN. De inhoudelijke beoordeling van de ingediende subsidieaanvragen is voor rekening van de Deskundigencommissie Zij adviseert het SNN over de toekenning van de subsidie. Jij toetst (complexe) aanvragen op basis van (subsidie)technische en beleidsmatige criteria. Hierbij kan je denken aan staatssteuntechnische zaken, maar ook de financieel technische toets is hier onderdeel van.

Als tweede beoordelaar review je aanvragen die behandeld zijn door collega’s. En fungeer je als vakinhoudelijke coach. Je brengt kennis binnen het team en weet door jouw uitgebreide subsidietechnische achtergrond situaties op een creatieve manier vanuit een meerdere invalshoeken te benaderen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Europese subsidie techniek;
3. Aantoonbare kennis op het gebied van staatsteun;
4. Bereid om eens per week op kantoor in Groningen te werken;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Aantoonbare werkervaring met het uitwerken van goed onderbouwde en complexe externe adviezen (70 punten);
6. Aantoonbare werkervaring binnen een overheid (30 punten).

Competenties

 • Je hebt ervaring met het uitwerken en goed onderbouwen van adviezen;
 • Je denkt vanuit een bredere context dan het eigen aandachts- of vakgebied
 • je kunt oplossingsgericht en creatief denken binnen de kaders van de regelgeving;
 • je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die kritisch en betrokken is;
 • je bent flexibel, proactief en klantgericht.

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 10.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Minimaal 1.

CV-eisen
Maximaal 2 pagina’s, opgesteld in het Nederlands.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 9 november 2023 van 10:00 uur tot 15:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 7 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent die de tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 3 november 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 40 uur, Groningen, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.