Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-03-29

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Afdeling
De medewerkers van het cluster inkoop werken voor de gehele ambtelijke organisatie en het bestuur van de gemeente  Zoetermeer. Het huidige team bestaat uit vijf adviseurs, een centrale contractbeheerder, inkoopanalist en twee medewerkers van de regionale samenwerking Inkoopkracht Zuid Holland West. De adviseurs hebben een adviserende rol en worden door budgethouders van alle vakafdelingen van de gemeente gevraagd te adviseren danwel te begeleiden bij (Europese)aanbestedingen. Beleidsontwikkeling en inspelen op ontwikkelingen in de maatschappij zoals SROI, duurzaamheid en inkoopontwikkeling vallen ook binnen dit cluster.

De opdracht betreft hoofdzakelijk het zelfstandig begeleiden van aanbestedingstrajecten voor de vervanging tijdens zwangerschapsverlof.
De periode is van 1 mei 2023 tot en met 21 september 2023.

Opdracht
Je adviseert en begeleidt (Europese)aanbestedingen van werken, leveringen en diensten. Het gaat om reeds lopende en nieuw op te starten trajecten. Voorbeelden hiervan zijn: levering blanke diesel, levering inzamelvoertuigen, levering keukens + installatie en onderhoud, leerlingen en jeugdhulpvervoer.

Je stuurt deze projectmatig aan en adviseert de interne klant in zijn aanbestedingsstrategie. Van jou verwachten wij dat je goed kunt samenwerken met de vakafdelingen en hen bij staat met adviezen. In het team deel je kennis actief en werk je prettig samen met je collega’s.

Hoofdtaken:
– Het geven van inkoopadvies op verschillende niveaus (bestuur en ambtelijk);
– Begeleiden van (Europese) aanbestedingsprocedures.

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Een afgeronde opleiding NEVI 1 of gelijkwaardig (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv);
4. Per 1 mei beschikbaar.

Gunningscriteria te boordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met meervoudige onderhandse en (Europees) aanbestedingsprocedures (35 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met de inkoop van leveringen, diensten en werken in de afgelopen 5 jaar (25 punten);
7. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar bij een gemeente (20 punten);
8. Een afgeronde opleiding NEVI 2 (10 punten);
9. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Rechten, Aanbestedingsrechten, Inkoop & Aanbesteden van Conducto (10 punten).

Competenties
– Initiatiefrijke houding;
– Klantgerichtheid;
– Samenwerken;
– Resultaatgerichtheid.

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in Schaal 12

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Tot en met 21 september 2023, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.