Job Location
Noord-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-03-15

Organisatie
De Vervoerregio Amsterdam leidt de mobiliteitsopgave in de drukste regio van ons land. Met veertien gemeenten zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen op hun manier comfortabel, snel en duurzaam kunnen reizen. Als opdrachtgever, beleidsmaker en adviseur lopen we voorop in nieuwe ontwikkelingen voor hoogwaardige mobiliteit. Zo dragen we bij aan een bereikbare en vitale regio, nu en in de toekomst. Werken bij de Vervoerregio betekent hét verschil kunnen maken bij een expertorganisatie voor mobiliteits- en bereikbaarheidsopgaven. Bij alles dat we doen, leveren wij een essentiële bijdrage en geven we richting aan het verbeteren van de bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio Amsterdam. Wil jij graag werken bij een van de grootste opdrachtgevers voor openbaar vervoer in Nederland? Lees dan snel verder!

Opdracht
De afgelopen vijf jaar is de organisatie snel gegroeid. Daardoor ligt er nu een grote ontwikkelopgave  op het gebied van  professionalisering van de interne organisatie. Een van de doelstellingen daarbij is  genereren van goede stuurinformatie voor het management dat mede kan dienen als basis voor strategisch personeelsbeleid en formatie- en budgetbeheer.

Als projectleider ben jij goed in staat om overzicht te houden op de voortgang van de  verschillende deelprojecten op het gebied van procesoptimalisatie en stroomlijning van de informatieprocessen. Je  weet de verschillende werkprocessen, van HR, financiën en inkoop,  naadloos op elkaar af te stemmen. Ook weet je duidelijk te benoemen wat de randvoorwaarden en benodigde middelen zijn om het project succesvol te realiseren en houd je alle steakholders goed aangehaakt. Daarnaast adviseer en rapporteer je gevraagd en ongevraagd vanuit je expertise.

De deelprojecten waarmee je aan de slag gaat zijn:

 • Procesoptimalisatie van het salaris- en personeelssysteem YouForce;
 • Inrichting en implementatie van het dashboard mens/werk/geld;
 • Optimaliseren van de HR administratie;
 • Optimaliseren van het inkoopproces voor externe inhuur;
 • Voorbereiding van de aanbesteding van de salarisadministratie en bijbehorende software.

Uiteindelijk met als resultaat:

 • Dashboards, afgestemd op managementbehoefte, met actuele en juiste informatie;
 • Datavoorziening op gebied van formatie- en budgetbeheer;
 • Een adviesstuk over inbedding van taken en werkzaamheden op het gebied van de HR- en salarisadministratie (wie doet wat) en over de haalbaarheid daarvan binnen de huidige formatie;
 • Een adviesstuk over de inrichting van de salarisadministratie en inkoop van bijbehorende software.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider met E-HRM projecten;
3. Aantoonbare werkervaring met optimalisatie van HR-processen op het gebied van de salarisadministratie en personeelsadministratie;
4. Uurtarief maximaal €125 exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als Senior Projectleider op het gebied van het optimaliseren van E-HRM Projecten bij een overheidsorganisatie (40 punten);
6. Minimaal 5 jaar kennis van procesoptimalisatie op het gebied van personeelsadministratie en salarisadministratie (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van een aanbestedingsstrategie voor de salarisadministratie  en de inrichting daarvan (20 punten);
8. Aantoonbare ervaring met het verzamelen van data op het gebied van personeel en die data visueel te kunnen weergeven o.a. in de vorm van een dashboard (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Competenties

 • Adviesvaardigheden
 • Bestuurlijk sensitief
 • Omgevingsbewust
 • Overtuigingskracht
 • Stressbestendig
 • Samenwerken

 

Functieschaal

Het uurtarief bedraagt maximaal €125,- excl. BTW en inclusief reis- en verblijfkosten.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: standaard 1 dag op kantoor. Donderdag heeft de voorkeur.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 21 maart 2023 tussen 11.00 uur en 15.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 20 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Er vinden twee selectiegesprekken plaats. Het eerste gesprek zal met de HR adviseurs plaatsvinden en het tweede gesprek vindt plaats met de Business Controller en de Inkoopadviseur.

Overige informatie

 • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot donderdag 16 maart 2023, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

16 tot 24 uur, 6 maanden, HBO, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.