Job Location
Noord-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-03-01

Organisatie
Wij zijn een samenwerkingsverband van 14 gemeenten. Het verbinden van verschillende partijen en belangen is onze kracht. We werken aan de meest innovatieve en uitdagende projecten op het gebied van mobiliteit. Werken bij de Vervoerregio betekent hét verschil kunnen maken in de OV-keten in de Amsterdamse regio. Bij alles dat we doen, leveren wij een essentiële bijdrage en geven we richting aan het verbeteren van mobiliteit, de bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio Amsterdam. Wil jij dat ook? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Opdracht
Als Senior Projectregisseur is geen dag hetzelfde en dat maakt deze baan nou juist zo leuk! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het project- en procesmanagement van de ontwikkeling en realisatie van strategische dossiers en projecten in onze regio. Het kan daarbij gaan om complexe samenwerkingsprojecten bij bijvoorbeeld een knooppuntontwikkeling, maar ook om het uitvoeren van verkenningen- of planstudies voor uitbreiding van het hoogwaardig OV-netwerk in de regio. Je stuurt hierbij projectteams aan en fungeert als opdrachtgever voor bijvoorbeeld advies- en/of ingenieursbureaus.

Onze kracht ligt daarbij in het samenbrengen van partijen met soms verschillende belangen. De Senior Projectregisseur die we zoeken is daarom niet alleen expert in project- en procesmanagent, maar heeft ook een uitstekend gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en is in staat om draagvlak en commitment te creëren. Je bent proactief op strategisch en bestuurlijk niveau en je leidt (interne) processen om tot een strategie te komen voor complexe onderwerpen. Je vertegenwoordigt de Vervoerregio binnen jouw werkveld en bouwt en onderhoudt een breed netwerk. Daarnaast ontwikkel je kosteneffectieve oplossingen voor mobiliteitsopgave en draag je zorg voor de realisatie van een adequate project- en procesbeheersing.

Ben je benieuwd met welke projecten we momenteel bezig zijn? Kijk dan snel op www.wijnemenjemee.nl.

Als Senior Projectregisseur kom je te werken in het team Expertisecentrum Projecten. Een leuk en dynamisch team dat ik totaal 25 gemotiveerde en betrokken collega’s telt. Het team loopt uiteen van mensen die al jaren meedraaien in het werkveld en inhoudelijk veel vakkennis hebben opgebouwd tot mensen die aan het begin van hun carrière staan en met een frisse blik de organisatie verrijken. Een open sfeer, goede samenwerking, toegankelijkheid en inhoudelijke betrokkenheid zijn kenmerkend voor het team.

Om succesvol je werk te kunnen doen heb je minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie en heb je WO werk- en denkniveau. Je bent een enthousiaste, besluitvaardige en communicatief sterke procesmanager en opdrachtgever. Daarbij ben je een natuurlijk leider met overtuigingskracht, kun je goed onderhandelen, omgaan met verschillende belangen en ga je resultaat- en oplossingsgericht te werk. Daarnaast heb je:

 • Ervaring met projectmanagement;
 • Ervaring in het coachen van collega’s;
 • Affiniteit met OV en regionale/binnen stedelijke infrastructuur.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal wo master niveau;
2. Minimaal 3 jaar projectregisseur of projectleider op het gebied van Mobiliteit en Bereikbaarheid;
3. aantoonbare werkervaring als Projectregisseur of projectleider binnen een bestuurlijke omgeving;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectregisseur of projectleider op het gebied van Mobiliteit en Bereikbaarheid (40 punten);
5. Een afgeronde opleiding op minimaal wo master niveau in de richting van mobiliteit of geografie (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met kosteneffectieve oplossingen voor mobiliteitsopgave (noem hiervan minimaal 2 concrete voorbeelden in het cv (20 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als netwerker in een bestuurlijke en mobiliteits omgeving (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Resultaatgericht;
 • Besluitvaardig;
 • Leiderschap;
 • Risicobereidheid;
 • Coachen;
 • Omgaan met belangen;
 • Onderhandelen;
 • Bestuurlijk sensitief;

Functieschaal
12.  

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1. Eventueel kan de opdracht door een duo worden uitgevoerd, waarbij beiden aan genoemde eisen te dienen voldoen

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.  

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op vrijdag 3 maart 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 2 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot donderdag 2 maart 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

20 tot 24 uur, 8 maanden, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, WO

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.