Job Location
Gelderland
Posted Date Geplaatst 3 maanden geleden
2023-12-26

Organisatie
Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo’n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Opdracht
Deze uitdagende functie is vacant binnen het team Openbaar Beheer en Projecten(OBP) van de gemeente Veenendaal. Het team OBP is verantwoordelijk voor een goed beheer van onze openbare ruimte. Juiste communicatie/contact met bewoners, bedrijven en bestuur staan hierbij centraal. Er is volop ruimte voor creatieve oplossingen. Servicegerichtheid en duurzaamheid hebben een hoge prioriteit binnen de gemeente. Daarnaast staan uitgangspunten als, samenwerken, informeren en plannen en prioriteren centraal.

Wat ga je doen?
Je begeleidt en coördineert civiel- en cultuur technische werken uitgevoerd door en/of door derden.
Bewaakt de kwaliteit en voortgangscontrole. Je voert de administratie, waaronder termijnstaten, meer – en minderwerk en het opstellen van de eindafrekeningen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor-niveau;
2. Maximaal uurtarief €80,- exclusief BTW / inclusief reiskosten;
3. Uiterlijk beschikbaar per 1 januari 2024, voor 36 uur per week;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als toezichthouder civiel bij een overheid/aannemerij.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder civiel (25 punten);
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de aanleg van nieuwe woonwijken en reconstructie van de openbare ruimte in bestaand gebied (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met bouw en woonrijp maken van woonwijken (25 punten);
8. Aantoonbare groenkennis (10 punten);
9. Aantoonbare werkervaring binnen een gemeente (10 punten);
10. Detavast constructie: kandidaat is bereid om bij wederzijds goedvinden na initiële duur kosteloos bij opdrachtgever in dienst te treden (minimaal 1040 uur) (5 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 36 uur, Gelderland, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.