Job Location
Zuid-Holland
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-04-11

Organisatie
Alphen aan den Rijn is een 100.000+ gemeente midden in het groene hart. Met al onze collega’s werken we aan een toonaangevende dienstverlening. Binnen de gemeente Alphen aan den Rijn hebben we veel kunstwerken zoals 540 bruggen, 40 steigers, 26 tunnels en 116 kilometer beschoeiing. Vooruitlopend op het aanstellen van en vaste medewerker voor dit vakgebied ga je als directievoerder/ toezichthouder de lopende zaken afhandelen en het nieuwe seizoen samen met de beheerder voorbereiden.

Opdracht
Als directievoerder maar bovenal als toezichthouder kunstwerken controleer je de onderhoudsstaat van de kunstwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden (voorbereiden van en toezichthouden op) de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan den civieltechnische kunstwerken. Hierbij ligt het accent op (houten) bruggen en tunnels. Naast het reguliere onderhoudswerk adviseer en ondersteun je de beheerder van civiele kunstwerken en zorgt voor de afhandeling van meldingen en storingsonderhoud binnen (en net buiten) je vakgebied.

Je bent een pro-actieve toezichthouder met MBO+ werk- en denkniveau. Je bent een netwerker en een bruggenbouwer met als specialisme civieltechnische kunstwerken. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het houden van toezicht op kunstwerken. Daarnaast ben je omgevingsbewust en heb je overtuigingskracht. Je bent in staat deel uit te maken van een team professionals dat enthousiast werkt aan het in stand houden en aan het realiseren van een hoge kwaliteit van het leefgebied in de gemeente.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau in de richting civiele techniek;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met toezichthouden in de openbare ruimte;
3. Kandidaat is in bezit van rijbewijs (B);
4. Kandidaat is in het bezit van een VOL-VCA certificaat.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met toezichthouden in de openbare ruimte; (35 punten);
6. Kandidaat is per maandag 1 mei 2023 voor 36 uur per week (35 punten);
7. Afgeronde cursus/training CROW RAW (30 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

– Teamspeler;

– Enthousiast;

– Communicatief vaardig;

– Overtuigingskracht;

– Oplossingsgericht.

Beoordeling

Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

  1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;
  2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de opdracht niet te gunnen. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. HR21: medewerker toezicht III.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg, ma – di – wo – do – vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op vrijdag 14 april 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 13 april 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 11 april 2023, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op dinsdag 11 april 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot woensdag 12 april 2023, 12.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

36 uur, MBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, tot 1 augustus 2023, Uren per week, Zuid-Holland

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.