Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-05-18

Organisatie
Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo’n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Opdracht
Vanuit jouw ervaring en visie draag je bij aan het versterken van de leefbaarheid in de wijken. Het is een zelfstandige functie waarbij je veel samenwerkt met bewoners, collega’s en externe partners zoals de woningcorporatie, politie en maatschappelijke organisaties. Het doel van deze functie is om samen met de bewoners hun buurt schoner, veiliger en aantrekkelijker te maken. Je bent voor bewoners en professionals hét aanspreekpunt om te zorgen dat hun ideeën en initiatieven verder komen. Je geeft sturing aan het (fysieke) wijkteam en gezamenlijk werk je aan de vraag van de bewoners en de opgave van de gemeente. Je bent de ogen en oren van de wijk en weet dan ook precies wat er speelt. Kortom, je creëert een omgeving waar bewoners meer verantwoordelijkheid willen nemen voor hun leefomgeving en een actieve bijdrage willen leveren aan hun buurt.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Uiterlijk beschikbaar per half juni voor 3 dagen per week;
3. Bereidheid om op wisselende tijden te werken (Duidelijk benoemd in het cv);
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als wijkmanager;

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als wijkmanager (40 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met communicatie en marketing (Duidelijk benoemd in het cv) (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met zowel het fysieke als het veiligheidsdomein (Benoemd in het cv) (20 punten);
8. Aantoonbare werkervaring in de omgang met bewoners en externe partners (woningcorporatie, politie en maatschappelijke organisaties) (15 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet

Competenties
– Verantwoordelijk
– Energiek/enthousiasmerend
– Communicatief (mondeling en schriftelijk)
– Plannen en organiseren

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

24 uur, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Tot en met 31 december 2023, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.