Job Location
Utrecht
Posted Date Geplaatst 8 maanden geleden
2023-09-25

Organisatie
Woerden Wijzer is onderdeel van de gemeente Woerden. Wij zijn de uitvoeringsorganisatie van Schuldhulpverlening, de Wmo en de Jeugdwet. Met ruim 80 professionals werken we voor de inwoners van de gemeente Woerden. De gemeente Woerden heeft ruim 50.000 inwoners en wordt gevormd door een stad(je) met drie dorpen er om heen.

Je gaat als Wmo consulent namens de gemeente aanvragen voor Wmo Voorzieningen afhandelen. Dit doe je in het cluster Wmo Voorzieningen, dat bestaand uit ongeveer 9 collega’s. Je stimuleert het zo lang mogelijk thuiswonen. Je verricht het (her) onderzoek, voert intakegesprekken, stelt rapportage en beschikkingen op en je hebt contact met aanbieders en leveranciers.

Opdracht
Wmo consulent met expertise voorzieningen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet de kandidaat gebruik maken van eigen laptop en mobiel;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Wmo consulent voorzieningen.

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Wmo consulent (50 punten);
5. Een afgeronde opleiding Wmo consulent of een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor in de richting van gezondheidswetenschappen, bewegings- of ergotherapie, maatschappelijk werk of vergelijkbaar (25 punten);
6. Beschikbaar voor 32 uur per week (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
Je bent een flexibel en integer persoon;
– Je kunt je snel inwerken in een nieuwe werkomgeving;
– Je werkt oplossingsgericht en integraal, je hebt oog voor meerdere zaken;
– Je weet je expertise in duidelijke taal over te brengen naar de inwoner;
– En daarnaast ben je kostenbewust in je toekenningen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 28 september tussen 14.00-17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 27 september 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie
– Gemeente Woerden heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
– Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
– Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
-Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
– Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
– Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
– De gemeente Woerden faciliteert geen ‘mobile devices’ zoals laptop en telefoon.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden vrijdag 22 september 2023, 09:00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op maandag 25 september 2023 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot dinsdag 26 september 2023, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

32 uur uur, 4 maanden, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week, Utrecht

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.