Job Location
Gelderland
Posted Date Geplaatst 10 maanden geleden
2023-07-18

Organisatie
Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, met als opdracht het verrichten van toonaangevend ecologisch onderzoek. Hier doen ruim 200 wetenschappers onderzoek naar klimaatverandering, biodiversiteit en het duurzaam gebruik van land en water.

Opdracht
Als cateringmanager/uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de catering bij het NIOO. Dit omvat, in overleg met de opdrachtgever, het complete plaatje:

  • Het maken van het menu (in overleg met opdrachtgever);
  • Het vaststellen van de verkoopprijzen (in overleg met opdrachtgever);
  • Bestellen van alle benodigde levensmiddelen;
  • Bereiden en klaarzetten van de dagelijkse lunch voor medewerkers (broodjes, soep, warme hap/maaltijd, dessert/zoetigheid);
  • Verkoop/begeleiding lunch;
  • Opruimen keuken;
  • Bereiden (en op locatie zetten) van banqueting opdrachten inclusief opruimen.

Aandachtpunten:

  • Is naast de vaste dagen flexibel inzetbaar in avonden en weekenden bij aanvragen;
  • Ervaring met vegetarisch en vegan aanbod;
  • Ervaring met de inzet van invalkrachten indien noodzakelijk;
  • Woont bij voorkeur in regio Wageningen.

 

Knock-out criteria
1. Een afgeronde kok/horeca-opleiding op minimaal mbo niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het verzorgen van het gehele proces van catering van inkoop tot bereiding;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het vaststellen van cateringmenu’s;
4. Een afgeronde opleiding sociale hygiëne;

Gunningscriteria (weging)
5. Aantoonbare werkervaring met het compleet verzorgen van bedrijfslunches en banqueting (10 punten):
6. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring met het verzorgen van het gehele proces van catering van inkoop tot bereiding (50 punten);
7. Is naast de vaste dagen flexibel inzetbaar in avonden en weekenden bij aanvragen (10 punten);
8. Aantoonbaar een rijbewijs B (10 punten).
9. Aantoonbare ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van banqueting van minimaal 100 personen (20 punten).

Competenties

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent zelfstandig.

 

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria.

  • Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten
  • Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste twee kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het gesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

12 maanden, 20 tot 40 uur, Gelderland, MBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.