Noord-Holland
Geplaatst 2 maanden geleden
2023-08-10

Organisatie
Wij zijn een samenwerkingsverband van 14 gemeenten. Het verbinden van verschillende partijen en belangen is onze kracht. We werken aan de meest innovatieve en uitdagende projecten op het gebied van mobiliteit. Werken bij de Vervoerregio betekent hét verschil kunnen maken in de OV-keten in de Amsterdamse regio. Bij alles dat we doen, leveren wij een essentiële bijdrage en geven we richting aan het verbeteren van mobiliteit, de bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio Amsterdam.

Opdracht
Als Senior Strategisch adviseur ben jij de sparringpartner voor de beheerder strategische activa en ben je namens de Vervoerregio medeverantwoordelijk voor de aanschaf en investeringen voor de trams, metro’s, bussen, vastgoed en ICT systemen die nodig zijn voor het openbaar vervoer in de concessie Amsterdam. Je maakt deel uit van het team Concessies & Contracten en specifiek daarbinnen werk je nauw samen met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor het assetmanagement. Je hebt een belangrijke rol in de samenwerking tussen Vervoerregio en GVB, doordat je de centrale spil bent tussen beide organisaties als het gaat om het beheren van en investeren in de benodigde strategische activa/materieel. Dit doe je zonder dat je hierbij de zakelijke benadering uit het oog verliest. Als Strategisch adviseur Activa bewaak je afspraken die zijn vastgelegd in de activa procedure. Daarnaast toets je voorgangsrapportages en investeringsvoorstellen en begeleidt je GVB om te komen tot afgestemde strategische materieel-, vastgoed- en ICT plannen. Ook bereid je samen met de beheerder strategische activa besluiten voor, handel je deze af en je bespreekt de genomen besluiten met GVB. Je zorgt dat nieuwe afspraken nagekomen worden en informeert management en/of bestuur tijdig bij potentiële afwijkingen. Tot slot verzorg je de jaarlijkse subsidieverstrekkingen in samenwerking met een multidisciplinair team.
 

Vereisten/ knock-outcriteria
1. Per september 2023 beschikbaar zijn voor 24-32 uren per week;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met advisering het gebied van activa;
4. Uurtarief maximaal €125,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
6. aantoonbare werkervaring binnen de overheid met bestuurlijke en politieke besluitvorming. (40 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen het werkveld van strategische activa in het Openbaar Vervoer, zoals trams, metro’s, bussen, vastgoed en ICT systemen. (40 punten);
8. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van opdrachtgever/subsidieverlener. (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Analytisch
  • – Communicatief
  • – Politiek sensitief

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 12.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1..

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op 17-08-2023 van 10.00 uur tot 13.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op 14-08-2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 11 augustus 2023, 12.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

24 tot 32 uur uur, 6 maanden, HBO, Noord-Holland, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.