Job Location
Groningen
Posted Date Geplaatst 1 jaar geleden
2023-07-23

Organisatie
Wij zetten ons in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle Groningers! De provincie doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen wij niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.

Al ruim 400 jaar zetten we ons in voor Groningen. Door te zorgen voor onze natuur, landschap en woningbouw. Maar ook door wegen aan te leggen en te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Groningen levendig blijft. Er zijn subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.

Werken bij ons
Je komt terecht in het basisteam Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht (VTH) van het domein Uitvoering. Als team VTH, verlenen we vergunningen en ontheffingen en zien we toe op en handhaven we deze vergunningen en regelgeving op verschillende gebieden. Denk aan natuur, zwemwater, zwembaden, ontgrondingen, nazorg stortplaatsen, bodem, (vaar) wegen, vuurwerk en kleine luchtvaart. In deze functie als vergunningverlener Ontgrondingen werk je samen met toezichthouders en ook samen met collega’s van het domein Beleid bijvoorbeeld op het gebied van archeologie en de MER-procedure.

Opdracht
Tot jouw takenpakket behoort het beoordelen van vergunningplichtige ontgrondingwerkzaamheden. Hierbij toets en beoordeel je inhoudelijke en bestuurlijk complexe vergunningaanvragen in het kader van de ontgrondingenwet. Ook hoort hierbij het opstellen van bijbehorende beschikkingen en voorschriften en het voeren van (voor)overleg. Van belang is dat je inzicht en ervaring hebt in het functioneren van het openbaar bestuur en de politieke en maatschappelijke verhoudingen.

Vereisten/knock-outcriteria
1. Een afgeronde hbo opleiding;
2. Aantoonbare werkervaring met vergunningverlening (op het gebied van ontgrondingen of op het gebied van bodem).

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van bodem en milieu, zoals Milieukunde, Civiele techniek of Planologie (10 punten);
4. Aantoonbare kennis van de ontgrondingenwet en Awb (30 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als vergunningverlener (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het voeren van gesprekken met aanvragers van vergunningen (30 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Zelfstandig;
  • Actiegericht;
  • Doelgericht;
  • Standvastig in besluitvorming;
  • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Bestuurlijke sensitiviteit.

Functieschaal
Deze opdracht is ingedeeld in functieschaal 10.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 27 juli 2023 van 09:00 uur tot 12:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 26 juli 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 24 juli 2023, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

3 maanden, 36 uur, Groningen, HBO, Opdrachtduur, Opleiding, Regio, Uren per week

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.